Το ταξίδι του Up Festival ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια, σε μια γαλάζια παραλία. Τα χρόνια πέρασαν, οι δύο μέρες του Σεπτέμβρη έγιναν μία εβδομάδα στην καρδιά του καλοκαιριού, αλλά η ιδέα παραμένει η ίδια και η εμπειρία ενός UP Festival αξέχαστη! Μια εβδομάδα γεμάτη μουσική, ήλιο και καλοκαίρι.

Από τις 11 μέχρι τις 14 Ιουλίου, τo UP Festival καταλαμβάνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την παραλία της Αιγιάλης. Τα μεγαλύτερα ονόματα της εναλλακτικής μουσικής σκηνής, τα περισσότερα με νέο υλικό στις αποσκευές τους, τα πιο ενδιαφέροντα ανερχόμενα acts και ένα line up που αφουγκράζεται την εποχή του.

Η εμπειρία ολοκληρώνεται, καθώς από το πρωί το UP Village μας καλωσορίζει και οι ήχοι από τα soundcheck και τους djs του φεστιβάλ, δημιουργούν ένα all day lounge μέσα στο χώρο του φεστιβάλ.

Η εβδομάδα, όμως, δεν θα έχει μόνο μουσική… Το FLUX Laboratory υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Ελλάδα διοργανώνουν την performance «La Forêt d’O». Η χορογράφος Maya Bösch και το Sturmfrei Company καλούν εκατό εθελοντές για να δημιουργήσουν ένα κοινωνικό γλυπτό, ένα δάσος από σώματα που θυμάται, σείεται και τραγουδάει. (http://www.fluxlaboratory.com/en/programme/amorgos-up-festival-forest-of-o-maya-bosch-sturmfrei-company-3155)


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – MAIN STAGE LIVE

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.07

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ & 100°C
CHICKN
The Man from Managra
Menta

ΠΕΜΠΤΗ 12.07

Βέβηλος
Bazooka
Jack Heart
Tango with Lions (band)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.07

Vodka Juniors
12ος Πίθηκος
Bad Movies
Lip Forensics

ΣΑΒΑΤΤΟ 14.07

PAVLOS PAVLIDIS & B-Movies
Σtella
Sillyboy’s Ghost Relatives
Pale Oaks

DJ SETS

Gin & Tonik | Dimitris Bouras & Kwstas Karavokyris | MOOD. (Melorman/ Zade) | Laternative (Official) | UP Festival Team

Ραντεβού στην άδεια παραλία…