Για όλους τους φίλους του ρυθμού των Stomp αλλά και για όσους δεν έχουν γνωρίσει ακόμα αυτή τη μοναδική τέχνη, η Αθήνα υποδέχεται για μια ακόμη φορά το πιο ξεχωριστό εκπαιδευτικό τετραήμερο του 2009!

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Stomp Workshops 2008 με πληρότητα 100% τόσο στα workshops όσο και στο Groove On Stage concert, η μοναδική τέχνη των Stomp ξεδιπλώνεται στη Αθήνα για δεύτερη συνεχή χρονιά. Τρεις εκπληκτικοί performers, δύο Stompers και ένας Body Percussionist – Tap Dancer, επισκέπτονται τη χώρα μας.

Μουσικοί, χορευτές, ηθοποιοί αλλά και απλοί fans του ρυθμού και των Stomp, θα έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν τεχνικές που επιτρέπουν τη δημιουργία Μουσικής, Χορογραφίας και Πρόζας, χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα όπως σκούπες, κουβάδες, σπιρτόκουτα κ.α.

Το εκπαιδευτικό τετραήμερο του 2ου Stomp Workshops έρχονται να συμπληρώσουν, παράλληλα με τα workshops των Stomp,τα σεμινάρια Body music, κλακετών και ένα σπέσιαλ course, το Percussion Ensemble.

Επίσης στις 26 Μαΐου και ώρα 9.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο Groove On Stage στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας με τους Leela Petronio, Simone Clarke, Max Pollak, Πέτρος Κούρτης, Drum Voice, Tap Motif κ.α.