Από τις 14 Φεβρουαρίου 2015 η γκαλερί Blank Wall θα φιλοξενήσει πρόσωπα φωτογραφημένα από τέσσερεις διεθνείς φωτογράφους, σε μία έκθεση με τίτλο «Faces».

Οι γραμμές ενός προσώπου δεν μπορούν ποτέ να πουν ψέματα. Η πίεση και οι δυσκολίες της ζωής τις κάνουν πιο βαθιές και έντονες. Τι όμως προκαλεί αυτές τις αλλαγές; Είναι το περιβάλλον, τα προβλήματα δεκαετιών ή μήπως είναι η έκφραση της ψυχής; Οι γραμμές στα πρόσωπα αυτά διηγούνται συναρπαστικές ιστορίες, γεμάτες σοφία και γνώση  σε όσους έχουν την ικανότητα να τις ακούσουν και αποδεικνύουν ότι η ομορφιά δε βρίσκεται πάντα στη νιότη.

Φωτογραφίες προσώπων που η έκφρασή τους φανερώνει χαρά, θλίψη ή εσωστρέφεια. Πολλά αντικρουόμενα συναισθήματα, που όμως είναι πολύ εμφανή στα πρόσωπα αυτά. Πρόσωπα που ενώ είναι σύγχρονα, πολλές φορές έχουν πάνω τους κάτι από το παρελθόν. Ασυνήθιστα αλλά και συνηθισμένα. Άνθρωποι από άλλες ηπείρους που φωτογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια ταξιδιών αλλά και άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που ο φωτογραφικός φακός τους έχει δώσει μία άλλη υπόσταση. Καθημερινοί άνθρωποι που καταφέρνουν για πρώτη φορά να τραβήξουν το βλέμμα μας και να αποκτήσουν οντότητα μέσα από το φακό.

Καλλιτέχνες που συμμετέχουν:

Jodi Champagne USA

Marc Apers Belgium

Pip Spicer UK

Tomoki Momozono Japan

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος