Η συζήτηση με αφορμή το βιβλίο Ευτυχώς με Απέλυσαν θα μεταδοθεί την Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου στις 21.00 από τη σελίδα instagram της δημοσιογράφου @tina.michailidou.

Λίγα λόγια για τους ομιλητές

Η Τίνα Μιχαηλίδου είναι δημοσιογράφος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Κάτι τρέχει με τη Μάριον” και σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας. Έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια και διαθέτει τη δική της νεοσύστατη εταιρία επικοινωνίας. Λατρεύει τα βιβλία και την ανάγνωση.

Ο Αρσένης Πασχόπουλος είναι από τους πρώτους marketeers του διαδικτύου στην Ελλάδα και Managing Partner στην εταιρεία Just Online. Έχει εργαστεί σε τμήματα ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών και διδάξει επί πολλά χρόνια σε ιδιωτικά κολέγια και εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Άρθρα του για την επιχειρηματική χρήση του διαδικτύου εκδίδονται στο blog της Just Online αλλά και στα epixeiro.gr, socialmedialife.gr και Marketing Week.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Πώς η “χειρότερη” μέρα της ζωής σου μπορεί να γίνει η καλύτερη.
Έχετε δει απολυμένο να πηγαίνει γλυκά στους συναδέλφους του την ημέρα που απολύεται; Ε, εγώ ήμουν αυτός.

Ο Αρσένης Πασχόπουλος, προσφέρει, μέσα από το προσωπικό του οδοιπορικό σταδιοδρομίας, στιγμές χιούμορ αλλά και περίσκεψης για τις προσδοκίες της επαγγελματικής σου πορείας. Μέσα από έξυπνες ατάκες περιγράφει τον κόπο που πρέπει να καταβάλεις για να βρεις τον δρόμο της δικής σου επιτυχίας –μια και, συχνά, από αλλού ξεκινάς και αλλού σε οδηγεί η ζωή– και εξιστορεί την εμπειρία μιας απόλυσης που μπορεί να φαντάζει άσχημη, αλλά, καμιά φορά, αρκεί για να σου αλλάξει απροσδόκητα τη ζωή!

Ένα βιβλίο εμψύχωσης για νέους –και όχι μόνο.