Ο Everlast, η φωνή των House of Pain σε ένα ακουστικό live στο Gazarte που συνδυάζει blues, country και hip-hop!

Ο ιθύνων νους των House of Pain έρχεται στο Gazarte, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, για  ένα ακουστικό live ζωής, μία βραδιά αφιερωμένη στην ακουστική εκδοχή των αγαπημένων  τραγουδιών του Everlast, όπως ο ίδιος τα επέλεξε από ολόκληρη τη δισκογραφία του και τα οποία κυκλοφόρησαν στο τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο, “Life Acoustic”.

Μία από τις πιο ιδιαίτερες καλλιτεχνικές στιγμές, με δύο μουσικούς επί σκηνής, τους ήχους των blues και την βραχνάδα του Everlast να αντηχεί υπό το ημίφως των κεριών σε έναν απαράμιλλης αισθητικής συναυλιακό χώρο με την πέτρα και το ξύλο να κυριαρχούν, δίνοντας ξεχωριστό τόνο σε αυτή τη μοναδική βραδιά! Το ελληνικό κοινό έχει τη δυνατότητα να συναντήσει έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, στις πιο ιδανικές συνθήκες και να ζήσει μία δυνατή εμπειρία που δεν βιώνει κανείς συχνά.

Πρόκειται, στην ουσία, για μία αναδρομή στην πορεία του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη ο οποίος ευθύνεται για την παγκόσμια επιτυχία, “Jump Around”, που κυκλοφόρησε το 1992, σε παραγωγή DJ Maggs των Cypress Hill, για το οποίο οι House of Pain προτάθηκαν για Grammy, αλλά και για το αξεπέραστο “Put Your Lights On” -σε συνεργασία με τον Carlos Santana- που του χάρισε τελικά το Grammy.

Μία μουσική αναδρομή που περνάει μέσα από τα μονοπάτια των blues και της country χωρίς να χάνεται ποτέ το πέπλο του hip hop. «Για μένα όλα είναι hip hop» ισχυρίζεται ο ίδιος συμπληρώνοντας ότι «δεν υπάρχει διαφορά όταν γράφω έναν ακουστικό δίσκο και όταν ραπάρω με τους House of Pain.»

Εκτός από τα τραγούδια εκείνα που τον καθιέρωσαν διεθνώς, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με ένα λιγότερο γνωστό υλικό, που ίσως επισκιάστηκε από τις παγκόσμιες επιτυχίες του, γνωρίζοντας μία άλλη πτυχή της προσωπικότητας του Everlast.  «Ήθελα να σκάψω βαθιά σε κάποια  τραγούδια-διαμάντια που δεν έτυχαν της αναγνώρισης που πιστεύω ότι τους άξιζε και ίσως τώρα οι συνθήκες να είναι πιο εύφορες και να μπορέσουν να βρουν το δικό τους φως.»