Το Θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει για δύο μόνο παραστάσεις μια ξεκαρδιστική κωμωδία βασισμένη σε μια ιδέα των Παύλου Μάτεση και Φώτη Σπύρου

με τίτλο Ευτυχώς επτωχεύσαμεν!

Για την παράσταση μια ομάδα νέων γνωστών ηθοποιών θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα για να χαρίσει το γέλιο!

Σοφία Βογιατζάκη, Φώτης Σπύρος, Κάτια Νικολαΐδου, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Πατρίκιος Κωστής, Σόλωνας Τσούνης, Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, Διονύσης Κλαδής, Βαγγέλης Δαλλές: ένας θίασος της συμφοράς, χωρίς μέσα, αλλά με όρεξη και φαντασία \”προσπαθεί\” να δώσει μια παράσταση \”κωμωδίας\”, αλλά απόψε όλα θα πάνε στραβά.

Δεν χάνουν το θάρρος και το χιούμορ τους, τίποτα δεν τους σταματά. Με τη βοήθεια του κοινού, θα συνεχίσουν. Έτσι, η κάθε παράσταση εξελίσσεται σε ξεχωριστή εμπειρία, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και όλο το παρασκήνιό της. Το τι θα συμβαίνει επάνω αλλά και κάτω από τη σκηνή δεν περιγράφεται… 

Μια θεότρελη κωμωδία γεμάτη γκανγκ, χιούμορ, αλλά και σουρεαλιστικές εκρήξεις γέλιου! Ευτυχώς επτωχεύσαμεν! Μια μοντέρνα παράσταση από τα παλιά… γιατί το θέατρο είναι γοητεία! Και επειδή η γοητεία δεν είναι αστείο πράγμα… θα γελάσετε πολύ!

Η θεατρική παράσταση «Ευτυχώς επτωχεύσαμεν» θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για δύο μοναδικές Τετάρτη 20 Ιουλίου & Πέμπτη 21 Ιουλίου στο θέατρο Κήπου.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Φώτης Σπύρος
Ιδέα – Διασκευή κειμένων: Παύλος Μάτεσης, Φώτης Σπύρος
Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου
Στίχοι: Παναγιώτης Μπρατάκος
Σκηνικά: Βλάσης Βαλεντίνος Βαλάσης
Κοστούμια: Ελένη Ψύρρα
Χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου
Βοηθός σκονηθέτη: Δημήτρης Ζωγραφάκης
Παραγωγή: Ocean Productions