Η Sia (Σία Κοσκινά) και οι «Musicult Reactor Dreams» στην πιο \”διαδικτυακή μουσική συνομωσία\” της χρονιάς από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στη μουσική σκηνή Ζυγός.

Η Sia (Σία Κοσκινά) και οι \”Musicult Reactor Dreams\” στην πιο \”διαδικτυακή μουσική συνομωσία\” της χρονιάς από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στη μουσική σκηνή Ζυγός.

H musical performer Sia στο πιο απρόβλεπτο ρόλο της καριέρας της, μεταμορφώνεται σε \”Black widow\”, τραγουδά, χορεύει, σαγηνεύει και απλώνει τον δικτυακό ιστό της, παγιδεύοντας 20 συντελεστές, ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές, μέσα στην εικονική της πραγματικότητά.

Εφτά διάσημα μουσικά έργα, ενωμένα στην ποιο ανατρεπτική σύγχρονη εκδοχή τους. Εφτά διάσημοι ήρωες του musical διαχρονικοί και επίκαιροι όσο ποτέ, σαρκάζουν την εποχή μας και γίνονται μέρος του λογισμικού, του πλέον θανάσιμου video game.

Αλήθεια φανταστήκατε ποιοι θα ήταν, αν ζούσαν σήμερα, οι Blood Brothers, ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα, ο Jekyll & Hyde, το Φάντασμα της όπερας, ο Κουασιμόδος της Notre Dame de Paris (Παναγία των Παρισίων), ο Rocky του Rocky Horror Show και ο Christian του Moulin Rouge;

Το σενάριο, οι πρωτότυπες μουσικές και τα τραγούδια είναι του Νίκου Βεντουράτου. Η σκηνογραφία και σκηνοθεσία του Βασίλη Λαζαρίδη. Οι χορογραφίες του Αντώνη Λιβερόπουλου.

Οι ενορχηστρώσεις και η διεύθυνση ορχήστρας είναι του Αντώνη Καρατζίκη. Η διεύθυνση φωτογραφίας και οι φωτισμοί του Nady Francis. Στην παράσταση συμμετέχει και ο \”ιδιαίτερων δυνατοτήτων\” τραγουδιστής Βασίλης Αξιώτης.

INFO
ΖΥΓΟΣ
Κυδαθηναίων 22 Αθήνα,Πλάκα

Τηλέφωνα:210 03241610,3241818