Το Baile de Barrio παρουσιάζει την παραγωγή της ομάδας «Λόγω χορού» με τίτλο «Έρως και Τέλος», που θα ανέβει για 4 παραστάσεις

… στις 13-16 Δεκεμβρίου 2012.

Κλαίει το ψάρι;
Και μέσα σε τόση θάλασσα, πώς θα το καταλάβουμε;
Που πάει ο έρωτας όταν γεράσει;
Τελικά …πόσες συνταγές συνδυάζονται με πράσινο πιπέρι;

Με δομή σπονδυλωτή, αυτόνομες σκηνές και γλυκόπικρες ιστορίες στους ρυθμούς του αργεντίνικου tango, μια παράσταση για την  πολυσημία του έρωτα και τις διαδρομές του μέσα στον χρόνο.

Η πικάντικη ερωτική ιστορία της Γ και του Α σερβιρισμένη με πράσινο πιπέρι και αέρινες χορευτικές φιγούρες. Ο ουρανοκατέβατος Β αναρωτιέται πώς βρέθηκε εδώ και γιατί; Η Ειρήνη μόνη στο σπίτι της «συνομιλεί» με τον Χαρίλαο. Η αγάπη κι η απώλεια αναμετριούνται με τη ζωή και τις γεύσεις της.

Ανάμεσα στην αφαίρεση και τον ρεαλισμό, τον σουρεαλισμό και την ποίηση, ο άνθρωπος εδώ παρουσιάζεται έξω από τον χώρο και τον χρόνο, βυθισμένος στην καταιγιστική ορμή του ερωτικού πάθους. Πότε σε τόνους εκκωφαντικούς, και πότε σε ήπιους και μειλίχιους, οι ήρωες άλλοτε συναντιούνται και άλλοτε όχι, άλλοτε επικοινωνούν και άλλοτε σωπαίνουν, συγκρούονται, ενώνονται, αγαπιούνται, χωρίζουν, ζουν και πεθαίνουν.

Η πτώση άραγε είναι πάντοτε μοιραία;

Κείμενο:  Ελένη Τζάρου
Σκηνοθεσία: Ελένη Τζάρου (με τη συμμετοχή των ηθοποιών)
Χορογραφίες tango: Κώστας Νικολαΐδης
Κοστούμια: Βασίλης Παυλίδης
Μουσική επιμέλεια: Μάνος Τριανταφυλλάκης
Σχεδιασμός Φωτισμού: Ελένη Τζάρου
Γραφιστική επιμέλεια: Δημήτρης Παγγές
Φωτογραφίες: Περικλής Πραβήτας

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Βάνα Παρθενιάδου
Λευτέρης Βασιλάκης
Έφη Γούση
Μάνος Τριανταφυλλάκης

Χορεύουν:
Κώστας Νικολαΐδης
Βίβιαν Μπισοβίτη