Η Αίθουσα Τέχνης Καπλανών 5 εγκαινιάζει την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 την έκθεση Eργαστήριο Ζωγραφικής Μετσόβου 23, η οποία είναι αφιερωμένη στο Πάνο Φειδάκη.

Ο Κώστας Παπατριανταφυλλόπουλος γράφει για την έκθεση:

«Ο Πάνος Φειδάκης είχε αγοράσει τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας επί της οδού Μετσόβου 23, στα Εξάρχεια, για εργαστήριο ζωγραφικής. Από το 1992 τον χώρο αυτόν χρησιμοποιούσε αποκλειστικά η φίλη του ζωγράφος (& συμμετέχουσα) Ελένη Μιχαήλου ως το 1994 που επανήλθε ο Πάνος Φειδάκης. Το 2003, όταν εγκαταστάθηκα εγώ, το εργαστήριο αρχίζει να φιλοξενεί φίλους ζωγράφους και εργαζόμαστε μαζί με μοναδικό αίτιο και σκοπό τη ζωγραφική από μοντέλο. Άλλοτε πολλοί, άλλοτε λιγότεροι, εναλλασσόμενοι, τακτικοί, μόνιμοι, περαστικοί … συνυπάρχουμε καθημερινά ζωγραφίζοντας ο καθένας με τον τρόπο του τα κοινά θέματα. Τα μοντέλα είναι επαγγελματίες, φίλοι ή και εμείς οι ίδιοι.  Από τους πιο πιστούς θαμώνες είναι ο Γιάννης Μπέκος,  ο Φάνης Παρασκευουδάκης και η Φωτεινή Κούρτη.

Το 2013 το Εργαστήριο της οδού Μετσόβου 23, έκλεισε…

Σε ανάμνηση του χρόνου που περάσαμε στους χώρους του, γίνεται αυτή η έκθεση.»

Συμμετέχουν οι:

Πάνος Φειδάκης, Ελένη Μιχαήλου, Κώστας Παπατριανταφυλλόπουλος, Κώστας Αργύρης, Κωνσταντίνος Κερεστετζής, Γιάννης Μπέκος, Φάνης Παρασκευουδάκης, Στεφανία Παπατριανταφυλλοπούλου, Έλσα Ζαχαράκη, Φωτεινή Κούρτη, Αλέκος Φασιανός, Αναστασία Μπρισκόλα, Δημήτρης Φαμελιάρης, Δημήτρης Φουντάς, Λίνα Παγώνη & Γιώτα Σφυρή.