Οι Εκδόσεις Ψυχογιός παρουσιάζουν το βιβλίο της Κάμι Κίναρντ με τίτλο «Επιχείρηση αγόρια»…

… που ανήκει στην εφηβική λογοτεχνία του Εκδοτικού Οίκου.

Εγώ, η Κάρα Μακάλιστερ, πρόκειται να αλλάξω την κατάστασή μου μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. Κι όταν λέω ότι «πρόκειται να αλλάξω την κατάστασή μου», εννοώ ότι «πρόκειται να βρω αγόρι». Και ξέρω ακριβώς πώς θα το πετύχω.

Μου ήρθε μια καταπληκτική ιδέα: Η Επιχείρηση Αγόρια. Οι σημειώσεις και οι παρατηρήσεις μου σίγουρα θα με βοηθήσουν να ανακαλύψω τα μυστήρια των αγοριών. Σωστά; Έλα, όμως, που δεν περίμενα τα βάσανα που θα περνούσα! Ότι θα κλεινόμουν στις τουαλέτες των αγοριών, ότι θα με έστελναν για τιμωρία στο γραφείο του διευθυντή, ότι θα αναγκαζόμουν να αντιμετωπίσω το πιο κακιασμένο κορίτσι του σχολείου κι ότι θα κρατούσα μυστικά από την καλύτερή μου φίλη.

Αν, όμως, το σχέδιό μου με οδηγήσει στην αγκαλιά του σωστού αγοριού, δε θα μετανιώσω για όλες αυτές τις τρέλες… ελπίζω!

Βιογραφικά στοιχεία συγγραφέα:
Η ΚΑΜΙ ΚΙΝΑΡΝΤ απολαμβάνει να γράφει για τα αγόρια περισσότερο από όσο χαιρόταν όταν έψαχνε να βρει η ίδια αγόρι. Σήμερα ανήκει στο δυναμικό της Επιτροπής Τεχνών της Νότιας Καρολίνας και συμμετέχει σε επιμορφωτικά προγράμματα σε όλη την πολιτεία. Εργάζεται στο Μπόφορτ της Νότιας Καρολίνας, όπου και ζει με το σύζυγο και τα δύο παιδιά τους.