Το MAD σε συνεργασία με την ODEON παρουσιάζει σε avant premiere την πολυαναμενόμενη ταινία Επικίνδυνες Μαγειρικές του Βασίλη Τσελεμέγκου, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis.

Πρόκειται για την μεταφορά του σπουδαίου βιβλίου του Αντρέα Στάϊκου Επικίνδυνες Μαγειρικές στην μεγάλη οθόνη το οποίο από το 1998 που κυκλοφόρησε έχει κάνει με επιτυχία το γύρο του κόσμου, αφού έχει μεταφραστεί σε 30 γλώσσες!

Στην κινηματογραφική τους μεταφορά, οι Επικίνδυνες Μαγειρικές μεταμορφώνονται σε μία ταινία ερωτικών παθών και αισθησιακών γεύσεων. Δύο άντρες διαφορετικοί μεταξύ τους, μοιράζονται την πιο συναρπαστική γυναίκα του κόσμου τους, ενώ οι γεύσεις και οι μυρωδιές λειτουργούν ως το απόλυτο αφροδισιακό στις δύο παράλληλες σχέσεις.

Ο Δαμοκλής (Γιώργος Χωραφάς) είναι διάσημος σεφ, με διεθνή σταδιοδρομία, ένας εστέτ της μαγειρικής και των λεπτών γεύσεων. Ιδιοκτήτης του πιο γκουρμέ εστιατορίου της Αθήνας. Ο Δημήτρης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) είναι ναυτικός και μάγειρας σε ποντοπόρα πλοία. Νέος και ορμητικός, η σχέση του με το φαγητό είναι περισσότερο καθημερινή και προσγειωμένη.

Κοινό αντικείμενο του πόθου τους η πανέμορφη και απαιτητική Νανά (Κάτια Ζυγούλη), μοντέλο που ποζάρει στη Σχολή Καλών Τεχνών, μια γυναίκα-μυστήριο με πολλές παράλληλες “ζωές”. Αγαπάει να δοκιμάζει σε μικρές δόσεις τις πιο αισθησιακές γεύσεις. Όμηροι του έρωτά τους για τη Νανά, οι δύο άντρες ανταγωνίζονται σε δύο πεδία μάχης, του έρωτα και της μαγειρικής.

Μέσω του Mad TV, του Μad Radio 106,2 και του www.mad.tv τρέχει διαγωνισμός στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν CINE κενό και το ονοματεπώνυμό τους στο 54110 (χρέωση €1,19 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.