Μετά το όρος και τα ύψη του Πηλίου, το «Πολυώνυμο» και η παράσταση «Έπεα Πτερόεντα» με τον Α. Ρέτσο, επιστρέφει στην Αθήνα για τους φίλους και τις φίλες που θα βρίσκονται εδώ… για μια έκτακτη Σεληνιακή γιορτινή μάζωξη (με ποτό!).

Ψηλά πάλι, και στον 7ο όροφο του Συνεργατικού στούντιο / Λάθος Κίνηση για μία ειδική εκτέλεση από τον Α. Ρέτσο, και στην άλλη πλευρά, τη μυστηριακή…  του Διονυσιακού αυτού φεγγαριού. Ταράτσα… και κάτω η Αθήνα… φωτισμένη, νύχτα! Πανσέληνος!

Φωτεινοί και σκοτεινοί συνάμα θιασώτες, του κόκκινου… για μας, και Οργιαστικού Διονυσιακού ολόγιομου Φεγγαριού, μακριά πέρα και κόντρα  στα «χλωμά, αυγουστιάτικα, ήρεμα βράδια»,  η φόρμα της παράστασης  ηθελημένα και για πρώτη φορά, διαλύεται, συγχέεται, ενώνεται και παρασύρεται από μουσικές εμβόλιμες, ακολουθώντας το μεθυστικό, οργιαστικό φως της Πανσελήνου.

Έτσι, ασημένιες, αλλοιωμένες, στριγγές φράσεις πιάνου παρεμβαίνουν στο λόγο της Ηλέκτρας, ένα χθόνιο, πνευστό  ντιτζεριντού  Αυστραλών ιθαγενών μοιράζεται τη νύχτα με τον Αγαμέμνονα, λευκός αέρας κυματίζει στις φωνές του Χορού, ενώ κρουστά γιαπωνέζικα ασημίζουν στο κόκκινο φεγγάρι…. και στο κρασί στο χέρι των θεατών…

Έτσι… και ειδικά πάλι για την παράσταση και την εκτέλεση αυτή,  η μουσική, το κρασί και το ολόγιομο Φεγγάρι θα πλαισιώσουν όλη την εκδήλωση, όσο αυτή κρατήσει…

Όσοι πιστοί… βουρρρ…!