Η παιδική σκηνή του Θεάτρου Αθηνών καλωσορίζει τον μικροκαμωμένο Σίτο Σιταράκι ,μια ονειρική θεατρική παράσταση για τους μικρούς μας φίλους…

Ο Σίτος Σιταράκις, είναι μόλις οκτώ πόντους και γεννήθηκε σε ένα καρβέλι ψωμί. Έχει για αδερφό του έναν απίστευτο  γάιδαρο πολύ σνομπ που τον λένε Λουδοβίκο. Μαζί του θα γυρίσει τον κόσμο για να αποδείξει σε όλους ότι το μπόι δεν μετράει, μετράει το μυαλό, όπως λέει και το τραγούδι του. Στο μοναδικό, γεμάτο περιπέτειες ταξίδι του θα συναντήσει: τρένα,πλοία,τρικυμίες, αινίγματα, καμήλες,ληστές, βασιλιάδες , πριγκήπισσες , μάγισσες !

Του αρέσει η ζωγραφική και ιδιαίτερα ο Van Gogh.Επίσης τρελαίνεται για  προκλασική μουσική,από τον Vivaldi και τον Handel μέχρι τον Bach !

Ο Σίτος είπε τις περιπέτειές του στο συγγραφέα και σκηνοθέτη Δημήτρη Αδάμη και εκείνος τις έκανε μια παραμυθένια παράσταση ,για να τις μάθουν όλα τα παιδιά .

Μέσα από την πρωτότυπη ιστορία του θα αποδείξει σε όλους πως όποιος έχει δύναμη  στην ψυχή και αγάπη για τη ζωή μπορεί να τα καταφέρει παρά τις όποιες δυσκολίες ή ιδιαιτερότητες έχει.

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Έλενα Αρβανίτη,Νίκος Κωνσταντάκης,Νικόλας Μαρμαράς,
Μαρία Μπρανίδου,Δημήτρης Πάσσος,Νίκος Σταματόπουλος,Μαριλίζα Χρονέα

Ο Σίτος Σιταράκις θα είναι στο Θέατρο Αθηνών και την ημέρα των Χριστουγέννων Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου με μια παράσταση στις 11:15 το πρωί. Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου με δύο παραστάσεις στις 11:15 και στις 15:00. Φυσικά και την Πρωτοχρονιά 1 Ιανουαρίου 2009 με  μια παράσταση στις 15:00!