Μετά από 4 εβδομάδες, θα βλέπουν οι γονείς εντελώς διαφορετικά τη ζωή μαζί με το παιδί.

Τι ακριβώς είναι το Online Family Camp;

Το Online Family Camp είναι μία καθημερινή online επικοινωνία με τους γονείς, οι οποίοι θα αποφασίσουν να εγγραφούν, με σκοπό να λαμβάνουν έμπνευση και τρόπους ώστε να ενθαρρύνουν τα παιδιά να επιλέγουν δραστηριότητες διαδραστικές, ποιοτικές και ωφέλιμες, αντί για το κινητό ή το τάμπλετ.

Αφού κάνει κάποιος γονιός την εγγραφή του, κάθε πρωί για 4 εβδομάδες θα λαμβάνει ένα email από τις Πυγολαμπίδες με μια πρόταση δημιουργικής απασχόλησης για την ημέρα που έρχεται. Γίνεται αυτομάτως μέλος ενός κλειστού Facebook group, μαζί με άλλους γονείς που συμμετέχουν στο Camp.

Σκοπός του Online Family Camp δεν είναι προφανώς να αντικαταστήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κάποιου χώρου δημιουργικής απασχόλησης, ούτε να απασχολήσει τα παιδιά μέσω διαδικτύου. Σκοπός του είναι να συμπαρασύρει τους γονείς σε μια παιχνιδιάρικη διάθεση, να τους καθοδηγήσει και να τους εμπνεύσει για να περάσουν – γονείς και παιδιά – ένα διαφορετικό, δημιουργικό καλοκαίρι μαζί.

Θα ανακαλύψουμε μαζί με τους γονείς πράγματα όπως:

-Δεκάδες τρόπους για να κάνουμε την ανάγνωση ενός βιβλίου απολαυστική.
-Ιδέες για να μετατρέψουμε θεωρητικά βαρετές διαδικασίες, όπως το συμμάζεμα του δωματίου, σε παιχνίδι.
-Πώς μπορούμε να μετατρέψουμε μία συνηθισμένη μέρα σε μία συναρπαστική εμπειρία.

Συμμετοχή στο κλειστό facebook group

Παράλληλα με τα email που θα λαμβάνει ο γονιός καθημερινά, θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε μια κλειστή κοινότητα στο facebook, όπου θα μοιραζόμαστε μεταξύ μας νέα, φωτογραφίες και ιδέες. Θα μπορούμε να επικοινωνούμε ουσιαστικά και με άλλους γονείς για τις δυσκολίες που συναντάμε στην καθημερινότητά μας με τα παιδιά, αλλά και να βρίσκουμε λύσεις και ευκαιρίες για αλλαγές. Θα έχουμε φυσικά και #challenges, θα έχουμε και #gueststars θα έχουμε και #διαγωνισμούς!

Μπαίνει κάποιος σε μία παρέα όπου όλοι έχουν κοινή φιλοσοφία, τη διάθεση να εξερευνήσουν τη σχέση τους με τα παιδιά και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν ιδέες.

Τι κερδίζεις ως γονιός από το Online Family Camp

Μαθαίνεις να εμπιστεύεσαι τη δημιουργική σου φωνή.
Ανακαλύπτεις πώς μπορείς να ακούς περισσότερο τα παιδιά σου, δίνοντάς τους χώρο για να εκφραστούν.
Απελευθερώνεσαι και αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο για να παίξει.
Μοιράζεσαι τις ιδέες που έχετε στην οικογένειά σας με άλλους γονείς, και ακούς τις δικές τους.
Επιτρέπεις σε εσένα και στα παιδιά να βαρεθείτε (υπάρχει σοβαρός λόγος, θα σου τον πω).
Μαθαίνεις να αντλείς έμπνευση από τα πιο απλά πράγματα.
Ανακαλύπτεις τρόπους για να περνάτε όμορφα μαζί, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να δημιουργήσεις εμπειρίες

Τι είναι αυτό που κάνει τόσο διαφορετικό το Online Family Camp

Ιδέες μπορεί να βρει κανείς πολλές στο διαδίκτυο. Ωστόσο, θέλουμε οι γονείς να χρησιμοποιούν έξυπνα το χρόνο τους, γι’ αυτό με το Online Family Camp τους προτείνουμε το απόσταγμα της εμπειρίας μας, πράγματα τα οποία μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα, πάντα με φίλτρο την ποιότητα και την φιλοσοφία μας για ποιοτικό χρόνο ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ηλικίες: Το Online Family Camp απευθύνεται σε γονείς με παιδιά δημοτικού, ωστόσο οι προτάσεις μας μπορούν να προσαρμοστούν και για παιδιά μικρότερων ή μεγαλύτερων ηλικιών.

Διάρκεια: 4 εβδομάδες

Δευτέρα 6 Ιουλίου – Κυριακή 02 Αυγούστου

Εγγραφές έως Κυριακή 05 Ιουλίου 2020.