Η δεκαετία του ’80 δεν θα ήταν ποτέ η ίδια χωρίς τις μουσικές τους. Οι O.M.D για πρώτη φορά στην Ελλάδα την 1η ημέρα του Ιουνίου στο θέατρο Λυκαβηττού.

Η δεκαετία του ’80 δεν θα ήταν ποτέ η ίδια χωρίς τις μουσικές τους. Οι O.M.D για πρώτη φορά στην Ελλάδα την 1η ημέρα του Ιουνίου στο θέατρο Λυκαβηττού.Η Astra παρουσιάζει την πρώτη μεγάλη συναυλία του φετινού καλοκαιριού! Οι O.M.D. (Orchestral Manoeuvres in the Dark, όπως είναι το πλήρες όνομά τους), ένα από τα δημοφιλέστερα electro-pop συγκροτήματα των 80’s (κυρίως) και των 90’s, δημιουργοί των διαχρονικών hit singles Enola Gay και Electricity, έρχονται – για πρώτη φορά – στην Ελλάδα, την Παρασκευή 1η Ιουνίου, στο Θέατρο του Λυκαβηττού, στην Αθήνα.


Το Set-list του live θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, από τα θρυλικά Enola Gay και Electricity μέχρι τα If You Leave, Sailing On The Seven Seas και Pandora’s Box. Όπως λένε και οι ίδιοι, πρόκειται για ένα Greatest Hits Show!


Ενα είναι σίγουρο πάντως, πως για πολύ κόσμο και μόνο τα Enola Gay και Electricity θα είναι αρκετά για να χορέψει όσο δε χόρεψε έναν ολόκληρο χρόνο και να γεμίσει το καλοκαίρι του με τις ομορφότερες μουσικές αναμνήσεις


Τη συναυλία θα ανοίξει το ηλεκτρονικό ντουέτο των Marsheaux. Ένα γυναικείο electro-pop συγκρότημα με μεγάλη αγάπη για την ηλεκτρονική pop των 80’s, η οποία στηρίχτηκε στους χαρακτηριστικούς ήχους των synthesizers και των drum machines.


INFO
Θέατρο Λυκαβηττού:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Τιμή Εισιτηρίου: 30 ευρώ (τα πρώτα εισιτήρια της προπώλησης – περιορισμένος αριθμός), 35 ευρώ (προπώληση), 40 ευρώ (ταμείο)
Προπώληση: Ticket Point (Ακαδημίας & Γενναδίου 3, τηλ. 210 3840020)