Μια από τις πιο δημοφιλείς κωμωδίες του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα Νηλ Σάιμον, το Αταίριαστο Ζευγάρι, ένα έργο που αγαπήθηκε από το παγκόσμιο αλλά και το ελληνικό κοινό, έρχεται στο θέατρο Αθηνά, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα.

Μια παράσταση σχόλιο πάνω στην μοναξιά πάσης φύσεως του σύγχρονου ανθρώπου. Μια κωμωδία που υμνεί το δικαίωμα στην διαφορετικότητα αλλά και στην συντροφικότητα. Μια τρυφερή και συνάμα αστεία ματιά πάνω στην φιλία, στον έρωτα, στις σχέσεις αντρών και γυναικών μέσα στον γάμο αλλά …και μετά από αυτόν.

Ένας ύμνος στον άντρα και στην γυναίκα, στο δικαίωμα τους να ζήσουν, να χαμογελάσουν, να μελαγχολήσουν… μαζί και χωριστά.

Ένα έργο που έχει παρουσιαστεί στην παγκόσμια και ελληνική σκηνή στην αντρική αλλά και γυναικεία βερσιόν του με  μεγάλη επιτυχία!

Σε απόδοση – διασκευή Αλέξανδρου Ρήγα, Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα. Παίζουν: Καιτη Κωνσταντίνου, Ηρώ Μανέ, Σάρα Γανωτή, Γιώργος Κορμανός, Λευτέρης Λαμπράκης, Γαλήνη Τσεβά, Πένυ Σταθάκη, Κατερίνα Νικολοπούλου. Σκηνικά : Μανόλης Παντελιδάκης. Ενδυματολογία: Αλέξης  Φούκος.