Μια θεότρελη κωμωδία με πολύ γέλιο, απρόοπτη εξέλιξη αλλά και συγκινήσεις καθημερινής ζωής “Το ελεύθερο ζευγάρι” μια ελεύθερη διασκευή του Γιώργη Κοντοπόδη στο έργο των Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε, παρουσιάζεται, σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Λιακόπουλου, στο θέατρο «Μπέλλος» στην Πλάκα, από το Σάββατο 14/4 έως την Κυριακή 13/5. Ο Αλέξανδρος Λιακόπουλος καταθέτει ένα σκηνοθετικά ανατρεπτικό ανέβασμα, με πολλές καινοτομίες, συμμετοχή θεατών και μουσικές παρεμβάσεις.

Τους δύο ρόλους ερμηνεύουν ο Γιώργης Κοντοπόδης και η Φίλη Μαρσώ. Ένα ιδιαίτερα πετυχημένο ερμηνευτικό δίδυμο στους δύο ρόλους, που χάρισε στο παρελθόν άφθονο γέλιο και απέσπασε παρατεταμένα χειροκροτήματα, από τους θεατές που είδαν την παράσταση, επανέρχεται φρεσκαρισμένο με σαρωτικές αλλαγές στο Θέατρο «Μπέλλος», που φέτος κλείνει 40 χρόνια λειτουργίας.

Λίγα λόγια για το έργο

Εκείνη, εκείνος, ο γάμος τους, οι απιστίες του, ο εραστής της, οι συνεχείς απόπειρες αυτοκτονίας, η ζήλια τους, η αγάπη τους και μια εξομολόγηση στους θεατές που θα μοιραστούν αμφίδρομα τα συζυγικά τους προβλήματα.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία – Μουσική επένδυση: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Απόδοση – διασκευή: Γιώργης Κοντοπόδης

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά ): Γιώργης Κοντοπόδης, Φίλη Μαρσώ

Διάρκεια παράστασης: 95 λεπτά