Συγκεκριμένα έρχεται στο REX, όπου θα εμφανίζεται από τις 9 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις 8 Μαΐου, για να χαρίσει στο πιστό κοινό της ένα τρίωρο ρεσιτάλ ερμηνείας σπουδαίων και πολυαγαπημένων τραγουδιών.

Πρόσωπο με πρόσωπο με σημαντικούς σταθμούς από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και αντιμέτωπη με αγαπημένα της τραγούδια από μεγάλους συνθέτες και σημαντικούς ερμηνευτές που η ίδια θαυμάζει.

Σε ένα πρόγραμμα που μας θυμίζει τραγούδια από τα πρώτα δισκογραφικά της βήματα (σ.σ Το Κέντρο Διερχομένων του Νίκου Μαμαγκάκη), αλλά και δίσκους-σταθμούς όπως το Μένω Εκτός, Τα Κορμιά και τα μαχαίρια, Τα τραγούδια για τους μήνες, μέχρι τις σημερινές μεγάλες της επιτυχίες από το δίσκο Και τα μάτια και η καρδιά: Δε μιλώ για μια νύχτα εγώ και το Το τέλος μας δες (Σ’ευχαριστώ).

Στην παράσταση Πρόσωπο με πρόσωπο η Ελευθερία Αρβανιτάκη συνεργάζεται με τον Μανόλη Παντελιδάκη και τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Στη σκηνή μαζί της οι: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα) Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος (μπάσο), Αλέξανδρος Κτιστάκης (τύμπανα), Άγγελος Πολυχρόνου (κρουστά), Θέμης Νικολούδης (βιολί & τρομπέτα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα), Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαούτο, τσουμπούς, μπουζούκι).

Concept & Επιμέλεια Προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λήδα Ρουμάνη, Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας, Φωτισμοί: Phil Hills,  Επιμέλεια ήχου: Μανώλης Ολλανδέζος, Αργύρης Λιανός, Οργάνωση Παραγωγής: On Stage