Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα παραμυθένιο ταξίδι στον κόσμο των τεσσάρων στοιχείων της φύσης από το σύγχρονο τσίρκο-θέατρο Incandescence από την Αγγλία.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα παραμυθένιο ταξίδι στον κόσμο των τεσσάρων στοιχείων της φύσης από το σύγχρονο τσίρκο-θέατρο Incandescence από την Αγγλία.

Είναι μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή παράσταση-παραμύθι, όπου συνυπάρχουν αρμονικά το τσίρκο, το θέατρο, η όπερα, ο σύγχρονος και ο κλασικός χορός. Ένα ταξίδι στον κόσμο του φανταστικού και της περιπέτειας, κατάλληλο για θεατές όλων των ηλικιών.

Το κοινό παρακολουθεί το ταξίδι ενός μικρού κοριτσιού στους διαφορετικούς κόσμους των τεσσάρων στοιχείων της φύσης. Γη, Αέρας, Νερό και Φωτιά. Κάθε στοιχείο κι ένας κόσμος, ξεχωριστός, μαγευτικός, επικίνδυνος. Στη μύησή του στον \”Κόσμο των Στοιχείων\”, έχει ξεναγό έναν κλόουν ενώ τον συνοδεύει στο ταξίδι του η καλή νεράιδα που βιώνει μαζί του τις εμπειρίες και τα συναισθήματα που προκύπτουν.

Τεράστιες μαριονέτες, γοργόνες, εντυπωσιακά εναέρια ακροβατικά, χορός, εκπληκτικά κοστούμια, όλα αυτά με συνοδεία της μουσικής του Stravinsky και του Yann Tiersen, της Loreena McKennitt και των Afro Celt Sound System, με φόντο τα όμορφα και πρωτότυπα σκηνικά, δημιουργούν μια πραγματικά αξέχαστη παράσταση.

Η ομάδα Incandescence είναι ένα σύγχρονο τσίρκο-θέατρο από την Δυτική Κορνουάλη. Την χαρακτηρίζει η μεγάλη ποικιλία θεαμάτων που μπορούν να παρουσιάσουν, γι αυτό έχουν και πολύ μεγάλη ζήτηση στην Αγγλία αλλά και στο εξωτερικό. Αξιοθαύμαστες είναι οι ικανότητες των μελών της ομάδας πάνω στα πανύψηλα ξυλοπόδαρα, όπου με χάρη και ευκινησία χορεύουν ή παίζουν με φωτιές.

Μέρος των εσόδων από τις παραστάσεις του Elemental θα δοθεί για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με σύνδρομο DOWN.

Info
Πολιτιστικό, Συνεδριακό & Αθλητικό Κέντρο Δ Α Ϊ Σ, Μεσογείων 151
Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στις 20.00
Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στις 16.00 (απογευμ.) & 20.00 (βραδινή)
Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στις 12.00 (πρωινή) & 17.00 (απογευμ.)
Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketnet.gr
τηλεφωνικά στο 210-8840600