Περισσότερα από 100 έργα, τα καλύτερα της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα για το 2018 -τα οποία διακρίθηκαν σε 40 κατηγορίες ανάμεσα σε 1200 υποβληθέντες συμμετοχές, σε μία μεγάλη έκθεση στο Ρομάντσο, ανοιχτή για το ευρύ κοινό.

Εδώ και 17 χρόνια τα ΕΒΓΕ συγκεντρώνουν, καταγράφουν, αποτιμούν και προβάλλουν την ελληνική παραγωγή του χώρου της οπτικής επικοινωνίας, εντός κι εκτός των συνόρων.

Κάθε χρόνο, η τελετή απονομής προσελκύει εκατοντάδες ανθρώπους των κορυφαίων δημιουργικών γραφείων της Ελλάδας, αλλά και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, της πολιτικής, των τεχνών και του πνεύματος οι οποίοι συγκεντρώνονται για να τιμήσουν τις αρτιότερες δουλειές και τους δημιουργούς τους.

Η έκθεση των νικητών έχει σκοπό να ανοίξει την πρόσβαση στο ευρύτερο κοινό για να θαυμάσει τα καλύτερα έργα της χρονιάς που μας πέρασε, να εμπνεύσει και να προκαλέσει πιθανές συνέργειες και συνεργασίες.

Οι βραβευμένες συμμετοχές επελέγησαν βάσει της δημιουργικής τους πρωτοτυπίας, της επίτευξης του στόχου επικοινωνίας τους και της σχεδιαστικής και τυπογραφικής τους αρτιότητας από τρεις κριτικές επιτροπές 19 καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου του design.