Την Έκθεση Βιβλίου συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ).

Η ΠΟΕΒ με την πολυετή πείρα στη διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων προαγάγει τη φιλαναγνωσία και την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού για τις νέες εκδόσεις και την ελληνική βιβλιοπαραγωγή.

Η Έκθεση Βιβλίου αποτελεί έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού τόσο για την πόλη του Ναυπλίου όσο και για την ευρύτερη περιοχή του Νομού Αργολίδας. Θα διαρκέσει από τις 5 Αυγούστου μέχρι και τις 28 Αυγούστου 2022, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19:30 έως 24:00. Συμμετέχουν 50 εκδότες με νέες εκδόσεις, όσο και παλαιότερες που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας και η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Νομού Αργολίδας, με σκοπό να προβάλλουν το έργο τους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν το έργο της ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών του Νομού Αργολίδας.

Όλοι οι επισκέπτες, μπορούν να φέρνουν τα βιβλία που έχουν διαβάσει και δεν χρειάζονται πια, και να τα αφήσουν στο περίπτερο της διοργάνωσης. Τα βιβλία αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ή τον εμπλουτισμό τοπικών βιβλιοθηκών.

Σας περιμένουν όλους.