Οι σπουδαστές του τομέα Art & Design του ΙΕΚ ΔΟΜΗ θα εκθέσουν τα έργα τους που αντανακλούν με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επίπεδο και την ποιότητα σπουδών, μέσα από ξεχωριστές εκπαιδευτικές εμπειρίες και πολυποίκιλες δραστηριότητες.

Σχέδιο, σκίτσο, χρώμα, φωτογραφία, διακόσμηση, σκηνογραφία, έπιπλο, βιομηχανικός σχεδιασμός, γραφιστική, τυπογραφία, εικονογράφηση, comics, κινούμενα σχέδια, 3D Animation, multimedia productions, web design, video art, πρωταγωνιστούν στο πιο ζωντανό, στο πιο δυνατό φθινοπωρινό ραντεβού γραφικών τεχνών και καλλιτεχνικών σπουδών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Παράλληλα στον επισκέπτη δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσει τους χώρους και την σύγχρονη εκπαιδευτική δομή που μόνο το ΙΕΚ ΔΟΜΗ διαθέτει στο χώρο του art & design και να ανταλλάξει απόψεις και προβληματισμούς με τους σπουδαστές αλλά και τους καθηγητές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Οι  σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, μας περιμένουν έως και την 10η Οκτωβρίου καθημερινά, να απολαύσουμε τα έργα τους! Η έκθεση θα φιλοξενήσει τις δημιουργίες του ακαδημαϊκού έτους 2008 – 2009.