Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης και η παραμυθού Σάσα Βούλγαρη σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, …

στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 200 χρόνια από την 1η έκδοση των παραμυθιών των Γκριμ και τα 20 χρόνια αφήγησης της Σ. Βούλγαρη, διοργάνωσαν μία αφήγηση σειράς παραμυθιών για παιδιά. Τα παιδιά αφού άκουσαν τα παραμύθια  πήραν μέρος στα Κυριακάτικα εικαστικά εργαστήρια «Zoom στην Τέχνη» στις 16, 23 και 30 Σεπτεμβρίου 2012, στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης και αποτύπωσαν στο χαρτί τη δική τους άποψη για τα παραμύθια.

Στα εικαστικά εργαστήρια, με υπεύθυνη την Εικαστικό και Μέλος του Εκπαιδευτικού Τμήματος του  Μ.Ε.Π.Τ. Χριστίνα Τσινισιζέλη, πήραν μέρος παιδιά Νηπιαγωγείου έως και Δ΄ Δημοτικού και όλα τα έργα ζωγραφικής τους παρουσιάζονται σε μία Έκθεση στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης από την Κυριακή 18 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012.

Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart
Οι  θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο parking του εμπορικού κέντρου, athensheart (Πειραιώς 180, κόμβος Χαμοστέρνας), με την επίδειξη του εισιτηρίου της  παράστασης εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα  θέσεων, με ώρα παραλαβής του οχήματος έως 23:50, εκτός Κυριακής.