Το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού παρουσιάζει την έκθεση του σεμιναρίου εικαστικών εφαρμογών

από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 22 Ιουλίου 2013.

Οι εικαστικές δραστηριότητες είναι από τις πιο ευχάριστες και συναρπαστικές δραστηριότητες. Παιδιά και ενήλικες για τέσσερις μήνες – στα πλαίσια του σεμιναρίου «Εικαστικές Εφαρμογές», που για τέταρτη συνεχή χρονιά οργάνωσε το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού από τον Ιανουάριο έως και το Μάιο – εκφράστηκαν δημιουργικά, ταξίδεψαν μέσα από τα χρώματα, σχεδίασαν, δούλεψαν στον καμβά, δημιούργησαν κατασκευές. Τους δόθηκε η ευκαιρία να καλλιεργήσουν τη συνδυαστική τους ικανότητα μέσα από απλές τεχνικές, δουλεμένες όμως με αγάπη, όρεξη, ζωηρή φαντασία, προσοχή, μεθοδικότητα, κατάθεση ψυχής.

Οι δραστηριότητες ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους, που έδιναν όλο τους το είναι στην προσπάθεια για μάθηση και δημιουργία. Παιδιά από 10 ετών και άνω και ενήλικες ξεδιπλώνουν ακόμη μια χρονιά τις δικές τους ικανότητες δουλεύοντας ομαδικά, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα ιδιαίτερα ταλέντα εκάστου.

Η κοινή τους έκθεση φέρει τον τίτλο «…είμαστε διαφορετικοί αλλά δημιουργούμε μαζί» και πραγματοποιείται στο μέγαρο του Ι.ΤΗ.Π. από 15 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου 2013. Εγκαινιάζεται το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουνίου στις 8.

 Για ομαδικές επισκέψεις και οργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ι.ΤΗ.Π. στο: 2283029070.

Διδασκαλεία – Επιμέλεια Εργαστηρίων και επιμέλεια Έκθεσης:

Ελένη Γλύνη, απόφοιτος ΑΣΚΤΑ (τμήματα ενηλίκων)

Αναστασία Χατζίρη, καθηγήτρια ζωγραφικής – χαρακτικής (τμήματα ανηλίκων)