Μετά την θλίψη της ανακοίνωσης της απώλειας του μεγάλου μας διεθνή γλύπτη Takis, το Ίδρυμά του ανακοινώνει την επαναλειτουργία του και είναι έτοιμο να εκτελέσει τους σκοπούς του και τις επιθυμίες του Ιδρυτή του. Το Takis Foundation ΚΕΤΕ αποτελεί την κοιτίδα του καλλιτεχνικού και ερευνητικού έργου του Takis.

Έχοντας ως σκοπό την έρευνα, την καλλιέργεια, την ανάπτυξη, την προβολή και τη διάδοση της ελληνικής και παγκόσμιας τέχνης και επιστήμης, το Ίδρυμα Takis διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία, σεμινάρια, εκθέσεις και λοιπές εκδηλώσεις που έχουν άμεση σχέση με τους σκοπούς αυτούς.

Η επιστήμη συναντά την τέχνη, όπου μικροί και μεγάλοι γνωρίζουν τον συναρπαστικό κόσμο του Takis.

Στο Ίδρυμα Takis, μέσω των ευφάνταστων διαδραστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται τόσο στους λιλιπούτειους επισκέπτες όσο και σε μεγαλύτερα παιδιά, στοχεύουμε στην εξοικείωση με την τέχνη του Takis αλλά και στη σύγχρονη τέχνη γενικότερα.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα για:

– Προνήπιο – Νηπιαγωγείο: Όταν τα χρώματα κάνουν τραμπάλα.
– Α’-Δ’ Δημοτικού: Ο Κήπος των Σινιάλων
– Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού: Η Τέχνη της Επιστήμης

Σάββατο 22/2/20 | Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα 11:30-12:30 για οικογένειες & 12:30-13:30 Ξενάγηση σε γκρουπ ενηλίκων

Επιπλέον:

– Ξεναγήσεις σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου
– Οικογενειακά προγράμματα ένα Σάββατο το μήνα
– Ξεναγήσεις σε γκρουπ ενηλίκων 12-15 ατόμων και άνω

Δηλώστε συμμετοχή τώρα / Περιορισμένες θέσεις

Για να κλείσετε θέση και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τις ξεναγήσεις και τις ώρες διεξαγωγής αυτών επικοινωνήστε με την Ειρήνη Περσίδου στα τηλέφωνα 210 2389019 ή 210 2313410, ώρες 9:30 – 15:30 ή μέσω email στο edu@takisfoundation.org.