Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 – Ο Αριστείδης Χατζής στο βιβλιοπωλείο ΠΛΟΥΣ

Η παρουσίαση του βιβλίου ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου, 20:00, στο καφέ του βιβλιοπωλείου ΠΛΟΥΣ (Ν. Θεοτόκη 91, Κέρκυρα)

Τον συγγραφέα θα προλογίσει η Μαριλένα Κοππά (Καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, πρώην ευρωβουλευτής). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κατσαίτης.


Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 – Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στην Public Κέρκυρας

Η παρουσίαση του βιβλίου GAME OVER – Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου, 19:00, Public Κέρκυρας (Ευγενίου Βουλγάρεως 82)

Τον συγγραφέα θα προλογίσει η Μαριλένα Κοππά (Καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, πρώην ευρωβουλευτής). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κατσαίτης.


Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 – Public Συντάγματος

Η παρουσίαση του βιβλίου ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Μαΐου, 19:00, Public Συντάγματος (Καραγιώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Νίκη Κεραμέως (βουλευτής Επικρατείας Νέας Δημοκρατίας, τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, δικηγόρος) Ευάγγελος Βενιζέλος (Πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Νομική Σχολή ΑΠΘ), Νίκος Αλιβιζάτος (ομ. καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής.


Κυριακή 28 Μαΐου 2017 – Η Σταματούλα Τσιαντή στο Δημαρχείο Πανοράματος

Η παρουσίαση του βιβλίου Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου, 11:00, Αίθουσα <<Λίτσα Φωκίδη>> στο Δημαρχείο Πανοράματος.

Τι θα συμβεί όταν γίνεται ψηφοφορία με ένα μόνο πρόβατα και πέντε λύκους; Θα χωρέσουν όλα τα παιδιά στον γάιδαρο λεωφορείο; Η αγελάδα πώς έγινε….βουνό; Αυτές και άλλες πρωτότυπες ιστορίες με πολύ κέφι, που υπόσχονται να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.