Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι:

Το βιβλιοπωλείο ΣΧΟΛΑΡΧΕΙΟΝ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Μαίρης Κόντζογλου ΟΙ ΜΑΓΕΜΕΝΕΣ την Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017, στις 7 μ.μ., στο καφέ-μπαρ Greco (Θέμιδος 1-3, Πλατεία Μποέμ), στις Σέρρες.

Η Μαίρη Κόντζογλου θα μιλήσει για το νέο της βιβλίο, θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

∗∗∗

Τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Πέρσας Κουμούτση ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ στην οδό Λέψιους την Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017, στις 7 μ.μ., στο Public Κατερίνης (Ανδρούτσου & Ερμού 5).

Η συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο, θα συζητήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

∗∗∗

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το περιοδικό «The Crimes and Letters Magazine» σας προσκαλούν σε μια βραδιά αφιερωμένη στον κορυφαίο συγγραφέα αστυνομικού IAN RANKIN την Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017, στις 7:30 μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Για τον σκοτσέζο συγγραφέα και το έργο του, καθώς και για τον διάσημο επιθεωρητή του Τζον Ρέμπους που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια καριέρας, θα μιλήσουν ο ραδιοφωνικός παραγωγός και κριτικός λογοτεχνίας Θανάσης Μήνας, ο διευθυντής έκδοσης του «The Crimes and Letters Magazine» Στράτος Μυρογιάννης και η συγγραφέας-μεταφράστρια Χίλντα Παπαδημητρίου.
Συντονίζει ο Κώστας Καλφόπουλος, συγγραφέας-δημοσιογράφος.

∗∗∗

Τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Πέρσας Κουμούτση ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ στην οδό Λέψιουςτην Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017, στις 7 μ.μ., στο PUBLIC Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 24-Μητροπόλεως 33).

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Μανώλης Μαραγκούλης, Διδάκτωρ Νεοελληνικής Φιλολογίας, πρόεδρος ΔΣ του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός Γιάννης Γκρέζιος.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τη συγγραφέα.

∗∗∗

Το ΛΕΞΙΚΟΠΩΛΕΙΟ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Δημήτρη Στεφανάκη ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ την Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017, στις 7 μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Στασίνου 13, Παγκράτι).

Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο, θα συζητήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

∗∗∗

Το βιβλιοπωλείο ΤΟ ΜΑΤΙ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Μαίρης Κόντζογλου ΟΙ ΜΑΓΕΜΕΝΕΣ την Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017, στις 8:30 μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Αβέρωφ 4, Κατερίνη).

Η Μαίρη Κόντζογλου θα μιλήσει για το νέο της βιβλίο, θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

∗∗∗

Τα PUBLIC και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Πέρσας Κουμούτση ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ στην οδό Λέψιους την Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017, στις 7 μ.μ., στο PUBLIC Σερρών (Τσαλοπούλου 9).

Η συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο, θα συζητήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

∗∗∗

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και η συγγραφέας Κατερίνα Ζαρόκωστα σας περιμένουν το Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017, από τις 7:30 έως τις 9:30 μ.μ., στο περίπτερο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (αρ. 59-60), στην 40ή Γιορτή Βιβλίου, στον πεζόδρομο της Ερμού (με αφετηρία την πλατεία Ασωμάτων).

Η συγγραφέας μιλά με τους αναγνώστες και υπογράφει το νέο μυθιστόρημά της με τίτλο Οι αδερφές Ραζή.

Ελάτε να γνωριστούμε!

∗∗∗

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Χριστίνας Ρούσσου ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ την Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017, στις 9:30 μ.μ., στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς», αίθουσα «Έρια», στη Νάουσα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο λαογράφος-ιστορικός Τάκης Μπάιτσης, ο αρχιτέκτονας Αλέξανδρος Οικονόμου και ο υπεύθυνος του ιστολογίου «Σελιδοδείκτης» Δημήτρης Μουρατίδης.

Η συγγραφέας θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.
Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου ΤΟ ΦΥΛΛΟ.