Ξεκίνησαν οι παραστάσεις του Είσαι ξεχωριστός με λαϊκά παραμύθια της Περσεφόνης Σέξτου για νοσηλευόμενα παιδιά στις παιδιατρικές κλινικές των νοσοκομείων .Η κοινωνική αυτή προσφορά του Κ.Θ.Β.Ε. υποστηρίζεται από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς.

Πιο αναλυτικά ,οι πρώτες παραστάσεις θα δοθούν στις 17/12 στην παιδιατρική κλινική του ΑΧΕΠΑ στις 11 π.μ., στις 18/12 στην παιδιατρική κλινική του Κεντρικού νοσοκομείου στις 11:30  π.μ. και στις 19/12  στην παιδιατρική κλινική του Ιπποκρατείου στις 11 π.μ. και στην παιδοχειρουργική του ίδιου νοσοκομείου στις 12 μ.μ.

Με ζωντανά τραγούδια και μουσική με ακορντεόν, πολύ κέφι και αγάπη η παράσταση Είσαι ξεχωριστός με λαϊκά παραμύθια δίνεται από μια Κινητή Θεατρική Μονάδα με τρεις ηθοποιούς σε καθημερινή βάση από Δευτέρα έως Παρασκευή, στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, Κεντρικό, Ιπποκράτειο, Παπαγεωργίου και Ειδικών Παθήσεων, σε κλινικές παιδιατρικής, παιδοχειρουργικής, αιματολογικού, κ.λπ., σε συνεννόηση με τη διοίκηση των νοσοκομείων, τους διευθυντές των κλινικών και με βάση τα ωράρια που εξυπηρετούν την λειτουργία τους.

Παίζουν οι : Στράτος Ανούδης, Βασιλική Κανάκη, Ισμήνη Χαντζή

Ακορντεόν παίζει η Ισμήνη Χαντζή