Οι AbOvo, μετά το “Εκεί, εκεί στην Κόλαση”, το “Μαμά Ελλάδα 2” και “Το Ίδρυμα”, επιστρέφουν και προσφέρουν στο κοινό

μια νέα θεατρική εμπειρία. Το “Έγκλημα στη Γκαλερί” είναι ένα διαδραστικό, αστυνομικό παιχνίδι όπου το κοινό γίνεται ντετέκτιβ για ένα βράδυ!

Σε ένα χώρο άνω των 1.100 τετραγωνικών μέτρων, οι θεατές θα ανακρίνουν υπόπτους, θα αναζητήσουν στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος και θα εξιχνιάσουν μια μυστηριώδη απόπειρα δολοφονίας.

Μετά από απουσία έξι ετών, ο καταξιωμένος ζωγράφος Μάρκος Πολίτης επιστρέφει θριαμβευτικά με τους καλύτερους πίνακες που ζωγράφισε ποτέ. Τη νύχτα των εγκαινίων όμως, πέφτει από το μπαλκόνι της γκαλερί και καταλήγει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Το ύποπτο αυτό ατύχημα καλείται να ερευνήσει το κοινό. Με τη βοήθεια του αστυνομικού, οι θεατές θα γνωρίσουν τον στενό κύκλο του ζωγράφου και, ερευνώντας την υπόθεση, θα ταξιδέψουν στα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής του, από την πρώτη του έκθεση πριν από 25 χρόνια, μέχρι τη μοιραία νύχτα των εγκαινίων.

Σύλληψη/Κείμενο: AbOvo
Σκηνοθεσία: Γιάννης ΣαρακατσάνηςΣκηνικά/Κοστούμια: Θάνος Κοσμίδης, Αγγελική Μπόζου
Φωτογραφίες: Stavros – Christos Vlachakis
Φωτισμοί: Νίκος Βλασσόπουλος
Οργάνωση Παραγωγής: Μανώλης Αντωνίου

Παίζουν: Γιώργος Αγγελόπουλος, Δανάη Επιθυμιάδη, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία Μπαλούτσου, Φάνης Παυλόπουλος, Γεράσιμος Πετικάρης, Γιάννης Σαρακατσάνης