Μετά την επιτυχία της παράστασης ”Η Δολοφονία του Ραμόν Μαρτίνεζ” στο LIFE, ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης υπογράφει το θεατρικό κείμενο και την σκηνοθεσία μίας ακόμα καλοκαιρινής κωμωδίας εγκαινιάζοντας ένα ιδιαίτερο είδος bar-street theater, με τίτλο “Εγκαίνια Στοπ!”.

 

Σε ένα εντελώς φυσικό σκηνικό, 8 ηθοποιοί θα δώσουν ζωή (LIFE) σε 8 διεστραμμένους νεοέλληνες. Στο φινάλε του έργου το κοινό θα κληθεί να αποφασίσει ποιους χαρακτήρες ”συμπάθησε” περισσότερο.

 

Το ζεύγος Λιάπη τα είχε όλα: μια ευτυχισμένη, ήρεμη ζωή και μια επιτυχημένη επιχείρηση. Μέχρι που τα ήρεμα νερά έρχεται να ταράξει το ”Copacabanana”, ένα φασαριόζικο κοκτέιλ μπαρ, ιδιοκτήτες του οποίου είναι το ζεύγος Σερμέτη, μαφιόζοι με εμπειρία στη νυχτερινή διασκέδαση.

 

Oι Λιάπηδες τα χάνουν! Χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, χάνουν τους πελάτες τους, χάνουν την αξιοπρέπειά τους, χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια! Αποφασίζουν λοιπόν να απαλλαγούν απ’ αυτούς με κάθε τρόπο. Μία φαρσοκωμωδία που εξελίσσεται μέσω της ανταγωνιστικότητας δύο διαφορετικών κόσμων.

 

Κείμενο- Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Δουκουτσέλης

Παίζουν: Ιάκωβος Βέρδης, Κώστας Ζέκος, Κωνσταντίνος Λαχανάς, Βίκυ Μιχαλοπούλου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Γιάννης Τσούκας, Στέλλα Τσουτσάνη, Ευτυχία Φαναριώτη

Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη

Μουσική επιμέλεια: Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Γιάννης Τσούκας

Πρωτότυπη μουσική: Σάκης Γραβάνης

Στίχοι: Χάρης Ρώμας

Βοηθός σκηνοθέτη: Κώστας Ζέκος