Οι Echo Train επιστρέφουν στο Faust για μία live performance στις 29 Οκτωβρίου 2014.

Ο Greggy K και η Ren (aka Irini Duka) σχημάτισαν μια φολκ ροκ μπάντα που κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα σε σύντομο διάστημα (Ιούνιος του 2013 η ημερομηνία γέννησης της μπάντας). Το όνομά τους προέκυψε από τους ήχους του τρένου που ακούγονταν από το σιδηροδρομικό σταθμό που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι όπου ο Greggy και η Ren πρόβαραν τα κομμάτια τους. Ο Greggy λέει: «Ήταν σαν drum loop για μένα τα διάφορα beats, καθώς έπαιζα κιθάρα.»

Ηχογράφησαν κάποια πρώτα demos στο White Studio στην αγαπημένη τους γειτονιά, την Κυψέλη, μαζί με φίλους και άλλους μουσικούς, και το αποτέλεσμα ήταν το πρώτο τους ΕΡ με τίτλο το όνομά τους. Τον Μάρτιο του 2014 η μπάντα υπέγραψε με την Τhe Sound Of Everything και κυκλοφόρησε το single “Fire” το οποίο κέρδισε όλα τα μουσικά ραδιόφωνα της χώρας ενώ αναδείχθηκε και το τραγούδι του τριμήνου στον διαγωνισμό Jumping Fish της COSMOTE τον Ιούνιο 2014.

Το πρώτο άλμπουμ των Echo Train βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ηχογράφησης και θα κυκλοφορήσει τέλη του 2014. 

Προς το παρόν απολαύστε τους live και αναζητήστε στο youtube και στο ραδιόφωνο το καταπληκτικό follow-up single τους με τίτλο “Things You Cannot See”! 


Το line-up των Echo Train συμπληρώνεται από τους Dennis Panagiotidis (drums) και Nikolas Gale (synths & loops).

Παρακαλούμε θερμά για σχετικές δημοσιεύσεις/αναφορές και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση ή πληροφορία.