Ο Στέφανος Χυτήρης διερευνά νέους τρόπους ηχητικού αυτοσχεδιασμού. Με τα ντράμς επικεντρώνεται στον πειραματισμό. Έχει σπουδάσει και δουλέψει με τον drummer Michael Carvin. Σε παραγωγή του Carvin κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ The Flux Project-PYR | N, το Σεπτέμβριο του 2014, με τον πιανίστα Bram De Looze, τον μπασίστα Luca Rosenfeld, τον σαξοφωνίστα Daniel Carter, τον κιθαρίστα Todd Neufeld και την ηθοποιό Callirroe Myriagou.

Ηχογράφησε και διηύθυνε το σύνολο Egata, με τον πιανίστα Rema Hasumi, τον σαξοφωνίστα Ingrid Laubrock, τον τρομπετίστα Joe Moffett, τον βιολοντσελίστα Lester Saint-Louis, τον κιθαρίστα Todd Neufeld και τον μπασίστα Pascal Niggenkemper. Το τελευταίο έργο του λέγεται Antelope, με τον drummer Billy Mintz και τον σαξοφωνίστα Bryan Qu.

Έχει σπουδάσει Sound Art στο Dartington College of Arts, στο Ντέβον της Αγγλίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985.

Περισσότερες πληροφορίες: http://stephanoschytiris.com/ | https://youtu.be/yrnBtnxeqiU

Ο Στράτος Μπιχάκης είναι μουσικός και συνθέτης με δραστηριότητα στη δημιουργία οπτικοακουστικών εγκαταστάσεων και παραστάσεων. Είναι απόφοιτος χημικός μηχανικός. Εργάζεται ως software και hardware developer, κατασκευάζοντας synthesizer για την εταιρεία Dreadbox. Έχει παρουσιάσει δουλειά του σε φεστιβάλ και εκθέσεις στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τη Ρωσία. Έχει υπάρξει μέλος του ΜusicMakers Hacklab των φεστιβάλ CTM και ICAS. Έχει επιμεληθεί τη συλλογή Greek ethno music location recordings (V I S, DE). Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984.

Περισσότερες πληροφορίες: http://stratosbichakis.github.io/

O Ilan Manouach είναι εικαστικός.

Περισσότερες πληροφορίες: http://ilanmanouach.com/