Το Φεστιβάλ Πέτρας φιλοξενεί για δεύτερη χρόνια το Smartprice Festival στις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ δύο ημέρες αργότερα, αφιερώνει την 4η Σεπτεμβρίου στον εναλλακτικό ήχο της Ελλάδας.

Το Smartprice Festival ξεκίνησε από το συγκρότημα Ένα Βήμα Μπροστά, το οποίο και φέτος μας προσκαλεί σε μια δυνατή βραδιά γεμάτη με ροκ μουσικές. Μαζί τους στη μουσική και τη διοργάνωση, θα είναι η μπάντα Γυάλινος Κόσμος, για να παίξουν κομμάτια από τους προσωπικούς τους δίσκους, αλλά και αγαπημένες διασκευές της ροκ σκηνής.

Τη συναυλία θα ανοίξουν, οι ανερχόμενοι και πολλά υποσχόμενοι 9MM. Με progressive ήχο, δυνατές κιθάρες και εξαίσια φωνητικά, οι 9ΜΜ μας τραγουδούν, για τις αντιφάσεις της κοινωνίας αλλά και για την αισιοδοξία που μας δίνει η αγάπη. Δέκα νέα τραγούδια, που θα αποτελέσουν το υλικό της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Μετά το Smartprice σειρά έχει η Greek Alternative Day που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Πέτρας στις 4 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των Closer, Cyanna, Rosebleed, Transistor, Mary’s Flower Superhead, Sunny Side Of The Razor, The Fuzzy Nerds, No Profile & Dj Ladydust.

Οι πόρτες θα ανοίξουν νωρίς, από τις 17.00, μαζί με τη μουσική την οποία θα επιμελείται (και στα διαλείμματα) η Dj Ladydust. Στις 18.00 θα ανέβει στη σκηνή η πρώτη μπάντα ενώ η ζωντανή μουσική θα τελειώσει μετά την 1.00 τη νύχτα!