Ο Δημήτρης Μυστακίδης, λίγες ημέρες πριν εμφανιστεί όρθιος στο Κύτταρο στην Αθήνα (1/12) και το WE στη Θεσσαλονίκη (7/12), κυκλοφόρησε καινούργιο τραγούδι, το Άλογο Ατίθασο.

«φίλοι που βγήκαν στην εφεδρεία
μήνυμα στέλνουν να αλλάξω πορεία
μα το μυαλό μου το τρελαμένο
άλογο ατίθασο και αφηνιασμένο
κόβει τα γκέμια κι όλο καλπάζει
θα με γκρεμίσει μα δε με νοιάζει»

Ο ίδιος έγραψε δυο λόγια για τους συντελεστές του τραγουδιού:

«Σε μουσική του φίλου Μιχάλη Χανιώτη, που τον θεωρώ έναν από τους σπουδαιότερους σύγχρονους λαϊκούς δημιουργούς. Οι στίχοι είναι του Βαγγέλη Καπράλου και σε πολλά σημεία ταυτίστηκα μαζί τους. Δεύτερες φωνές κάνει η Εύα Σταμπολίδου και παίζουν οι συνάδελφοι: Τόλης Νήρας (ακουστική κιθάρα, μπάσο), Κώστας Κωστόπουλος (ηλεκτρική κιθάρα, ξύστρες), Βαγγέλης Μαραμής (ακορντεόν), Φώτης Βακουφτσής (τύμπανα). Την ηχογράφηση έκανε ο Ζήσης Σαπνάρας και μίξη-mastering οι συνήθεις ύποπτοι, Τίτος Καργιωτάκης και Χρήστος Χαρμπίλας.
Το βίντεο έκανε, σε χρόνο dt, ο Jean p.inked.

Κυκλοφορεί, από την πάντα δίπλα μας, Fishbowl Music Tank.
Καλή ακρόαση!»

Ραντεβού στις μουσικές σκηνές

Την Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου στο Κύτταρο στην Αθήνα και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στο WE στη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Μυστακίδης και η μπάντα του θα σταθούν όρθιοι στη σκηνή και θα μας θυμίσουν ότι στη μουσική (όπως θα ‘πρεπε και στη ζωή) δεν υπάρχουν σύνορα, ταμπέλες ή αποκλεισμοί.

Μαζί του, ο Μιχάλης Ατσάλης στις κιθάρες και το μπουζούκι, ο Γιώργος Μακρής στη γκάιντα, την τσαμπούνα και το καβάλ, η Έλενα Αβραμιώτη στο βιολί και το τραγούδι, ο Πέτρος Λαμπρίδης στο μπάσο κ αι ο Πρόδρομος Μυστακίδης στα τύμπανα.