Το Χώρισε με μια Κυριακή (Tell Me On A Sunday), είναι ένας μουσικός μονόλογος, με θαυμάσια μουσική και τραγούδια, που εξιστορεί το οδοιπορικό μιας κοπέλας από την πατρίδα της προς την Νέα Υόρκη αναζητώντας τον έρωτα.

Γράφτηκε, από τους Andrew Loyd Webber και Don Black, αμέσως μετά την Evita.

Όλα, κάπως έτσι ξεκίνησαν και για μας. Ήταν μετά την δική μας Evita. Η ιδέα ήταν του Αλέξιου Πρίφτη. Η παρέα δοκιμασμένη. Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ο Πρίφτης και φυσικά η Νάντια. Τι καλύτερο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς;

Και πως θα μπορούσε να μην μας συγκινήσει η ιστορία αυτού του κοριτσιού, που το μόνο που απαιτεί, είναι το δικαίωμα της στην αγάπη;

Ένα κορίτσι που προσπαθεί να χτίσει το δικό της κουκλόσπιτο και να μπει μέσα. Που ακόμα παίζει με τις κούκλες του και που πιστεύει πως ο κόσμος μπορεί και να είναι ιδανικός. Που τρώει τα μούτρα της ξανά και ξανά. Και ξαναχτίζει την ζωή της και πάλι. Με απλά υλικά. Με μολύβι και χαρτί. Και μια γόμα να σβήνει τα λάθη.

Είναι ένα κορίτσι σαν κι αυτά που βλέπουμε δίπλα μας καθημερινά. Κι ας κάνουμε ότι δεν την βλέπουμε. Είναι της διπλανής πόρτας. Είναι η φίλη μας. Η αδελφή μας.

Είμαστε εμείς οι ίδιοι… κι ας μην το ξέρουμε!

Βιογραφικό

O Δημήτρης Μαλισσόβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε κλασσικό και jazz χορό από την ηλικία των δέκα ετών. Η σχολή χορού τον οδήγησε στη Δραματική σχολή. Έχει σκηνοθετήσει και χορογραφήσει πολλές Θεατρικές και Μουσικές παραστάσεις: Piaf, Ο Αλέκος βγήκε απ’ τον παράδεισο, Μια Ελλάδα θέατρο, La Traviata κ.α. Το καλοκαίρι του 2014 ανέλαβε καλλιτεχνικός διευθυντής στο θερινό θέατρο BADMINTON ανεβάζοντας μουσικοθεατρικές παραστάσεις. Ακολούθησε το Ας ερχόσουν για λίγο, μια βιογραφία για τη ζωή του Μιχάλη Σουγιούλ, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, στα Θέατρα του Ελληνικού κόσμου και το Ακροπόλ. Τον Μάιο του 2017 σκηνοθέτησε την rock opera των Andrew Loyd Webber και Tim Rise, Evita, στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά. Ακολούθησαν το Hair, το Grease και το Cats των Andrew Loyd Webber και Tim Rice, στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου.