Το Βolivar Beach Bar συνεχίζει να μας συντροφεύει τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες

με τα πιο “hot” ονόματα της dance σκηνής και παρουσιάζει τους Digitaria, οι οποίοι θα δώσουν μια συναυλία την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013.

 

Μαζί τους, η dj Εύα Θεοτοκάτου και οι Skinny, George R, Wagner και Πάνος Γεροντάκης.

Aπό τις ηλιόλουστες παραλίες της Βραζιλίας στην “καυτή” Ακτή του Ήλιου και στο αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι Βolivar Beach Bar. Η άφιξη των Digitaria (Daniela Caldellas και Daniel Albinati) είναι γεγονός!

 

Η εκτυφλωτική “Λάμψη” τους θα καταλάβει τα decks του Bolivar προμηνύοντας ένα καυτό, ρυθμικό party υπό τους electric- pop ήχους του δίδυμου, που ταράζει τα νερά της dance σκηνής τα τελευταία χρόνια.

Η συνάντηση των Digitaria με τον πολυπράγμονα Jamie Jones, ιθύνοντα νου της “Hot Creations”τους εξασφάλισε θέση στις mostly played dance καλοκαιρινές συλλογές.  Η καλλιτεχνική τους σύμπραξη με τους Adana Twins στο “Reaction” αλλά και το άκρως καλοκαιρινό “Shine EP” αποδεικνύει ότι οι Digitaria ήρθαν για να μείνουν! Πρωτύτερα στα decks Bolivar Beach Bar θα βρεθεί η σοφιστικέ vj EvaTheotokatou για να μας αποδείξει ότι “only music matters”. Οι μελωδικές «μονομαχίες» θα ξεκινήσουν νωρίς με τα ντουέτα των: Skinny vs George R  και Wagner vs Panos Gerontakis να παίζουν  back to back και να φορτίζουν την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με deep house μοναδικές μουσικές επιλογές!

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:

Στο Bolivar Beach Bar φτάνεις πολύ εύκολα και με τα λεωφορεία που διέρχονται από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος καθώς και με το τραμ (στάση Καλαμάκι). Σας περιμένουμε κάθε μέρα από τις 08.00 (το πρωί) ως αργά το βράδυ