Μετά από ένα ελληνικό καλοκαίρι που απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν είμαστε κατάλληλοι για τίποτα, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, ανεβαίνουν στο Ζυγό.

Μετά από ένα ελληνικό καλοκαίρι που απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν είμαστε κατάλληλοι για τίποτα, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, ανεβαίνουν στο Ζυγό.

Με καταιγιστική δράση , σκηνές καταδίωξης, μικρές δόσεις βίας και σεξ, μερικές κακές λέξεις και μία σκηνή κανιβαλισμού, βγαίνουν χαρούμενοι από την δικτατορία των νηπίων και εξορίζονται στα χειμερινά Δευτερότριτα.

6 μουσικοί και 2 νέες τραγουδίστριες, 1 σκηνογράφος, 1 φωτιστής και 1 ηχολήπτης, προσπαθούν να ξαναμπούν στο απαγορευμένο σινεμά της εφηβείας τους και καλούν όλους τους φίλους τους να το τραγουδήσουν και να το χορέψουν.

Για να ευνοείται το τελευταίο, εκτός από τα τραπέζια, ο χώρος θα διαμορφωθεί ειδικά και για τους όρθιους, αρκεί να μην είναι πολιτικώς ορθοί. Να είστε κι εσείς εκεί. Του χρόνου μπορεί να καταφέρουμε να γίνουμε Ακατάλληλοι!

Το συγκρότημα του Κ-13 αποτελούν οι: Βασίλης Πιερρακέας, κιθάρες, τραγούδι, ενορχηστρώσεις, Γιώτης Παρασκευαϊδης , διαφορετικές κιθάρες, κι άλλο τραγούδι, Γιώργος Γιαννόπουλος, πνευστά, κρουστά, που και που τραγούδι, Δημήτρης Κουζής, βιολί, μαντολίνο (και λίγο τραγούδι), Χρήστος Ζερβός, μπάσο και καθόλου τραγούδι, Γιώργος Καρλής, ντραμς και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς εκτός από τραγούδι.

Μαζί τους επίσης η Πέννυ Μπαλτατζή στο τραγούδι και στο πιάνο, και η νέα τραγουδοποιός Μάρω Μαρκέλλου.

INFO
Ζυγός Κυδαθηναίων 22, Πλάκα
5 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου.
Μόνο Δευτέρα-Τρίτη.
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισόδου: 15 ευρώ με ποτό. Φοιτητικό, 10 ευρώ με ποτό.
Τηλ. Κρατήσεων 210-3241610