Μια διαδρομή έχει πολλά εμπόδια αλλά και απολαύσεις. Κάθε τόπος που επιθυμείς να φτάσεις παραμένει άγνωστος μέχρι να τον συναντήσεις. Τρεις άνθρωποι συνδιαλέγονται και συγκρούονται πάνω στις επιθυμίες τους για την προσέγγιση μιας νέας ιδέας, ενός νέου τόπου. Οι συσχετισμοί και οι προκλήσεις  ανάμεσα στο προσωπικό και το συλλογικό θα τους οδηγήσουν σε ένα νέο τρόπο μοιράσματος των επιθυμιών μεταξύ τους. Αναζητώντας ένα ιδεατό τόπο να βρεθούν θα ανακαλύψουν ένα πραγματικό τρόπο να υπάρχουν.

H ομάδα{1,1,1} δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2016 από την ανάγκη τριών νέων δημιουργών να ενώσουν τις κινησιολογικές-χορογραφικές ιδέες και ανησυχίες τους. Μια πρώτη απόπειρα, σε μορφή work in progress, παρουσιάστηκε στο 15ο Φεστιβάλ του σωματείου Ελλήνων Χορογράφων (Ιούνιος 2016) και στο Φεστιβάλ Petit Paris d’ Athenes (Οκτώβριος 2016).

Συνεχίζοντας να δουλεύουν και να εξελίσσονται, ένταξαν ένα νέο πεδίο συνδημιουργίας, τη μουσική του έργου, υπό την επιμέλεια ενός ντουέτου μουσικών. Το έργο Destination Free παρουσιάστηκε σε ολοκληρωμένη μορφή στη 1η Πλατφόρμα Νέων Δημιουργών στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (Νοέμβριος 2017).

Συντελεστές

Χορογραφία-Ερμηνεία: Ομάδα{1,1,1}
Στέλλα Τριπολιτάκη, Θένια Αντωνιάδου, Γιάννης Σταυρόπουλος
Μουσική Σύνθεση-Ερμηνεία: Λέανδρος Φράτνικ (drums), Στάθης Διαμαντίδης (κόντρα μπάσο)
Φωτισμοί: Ορέστης Τάτσης
Ενδυματολογική Επιμέλεια: Μάρω Αλεκτορίδου
Φωτογραφίες: Degtiarov Oleg
Παραγωγή: Ρέον