Ο Παντελής Αμπαζής και ο Γεράσιμος Γεννατάς λένε Δεν υπάρχει κράτος, μαντάμ!, στη Βανέσσα Αδαμοπούλου από τη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου!

Το ντουέτο του χιούμορ και της χαράς ξαναχτυπά! Ο Παντελής και ο Γεράσιμος βλέπουν δια γυμνού οφθαλμού την κομψή σε όλα Βανέσα και αναφωνούν εν χορώ: «δεν υπάρχει κράτος, madame!».

Εχθρική συμμετοχή (ανοίγει παρτίδες μαζί μας) ο Σφακιανάκης!

Ντουγρού στη Συγγρού! Όλη η Αθήνα είναι τρελοκομείο, αλλά εδώ είναι τα κεντρικά…

Η παλιά καλή παράσταση της ΝΕΑΣ χρονιάς! Το τραγούδι πάει σινεμά, μέσω θεάτρου. Ένα Ντεμοντέρνο Θέατρο Τραγουδιών. Μια Πουλιτική Πουλιτιστική Κουμική Μουσική Τραγούδια, για εστέτ ψαγμένα άτομα που πάνε γκαλερί κι ανάβουν και κάνα κερί! Μια μεθεόρτια χωνευτική χορευτική μουσικοθεατρική παράσταση. Αυστηρά για σινεφίλ μουσικολάγνους θεατρόφιλους χορευταράδες ακροατές.

Μια γνησίως αύξουσα παράσταση, σε μια γνησίως φθίνουσα κατάσταση. Μια ανεβαστική παράσταση σε χαλεπούς καιρούς, που όσοι την είδαν την άκουσαν… Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη! Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια! Σπαραξικάρδιες πρόζες και ατάκες. Σας περιμένουμε με γιορτινή σκωπτική διάθεση. Με καθαρά οινοπνευματώδη και τραγούδια πνευματώδη.

Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Κάνουμε πιάτσα στη Συγγρού. Τις Παρασκευές του Γενάρη. Πάνω εεε! Όχι που θα ήταν κάτω…

Τιμές φιλο… λογικές!

Όσοι πιστοί Porcheλθετε!