Οι παραστάσεις «Δεν ήμουν ποτέ εδώ» πραγματοποιούνται με συνοδοιπόρους δύο εξαιρετικούς νέους ερμηνευτές, τον Πάρι Κιμιωνή και την Εμμανουέλα Νινιράκη αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους: την Γιώτα Νέγκα, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Φώτη Σιώτα και την Ιουλία Καραπατάκη.

Τίτλος της παράστασης, «Δεν ήμουνα ποτέ εδώ – Τα τραγούδια του Θοδωρή Γκόνη δια χειρός Χρίστου Θεοδώρου στο Αθηναϊκό Καφεθέατρο» – ένα μουσικό ανθολόγιο της έως σήμερα τραγουδοποιίας του σημαντικού στιχουργού με τον συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου στο πιάνο και στη μουσική επιμέλεια του αφιερώματος και με φωνές νέων ερμηνευτών αλλά και γνωστών και αγαπημένων φίλων-συνεργατών του.

Τραγούδια που συνυπέγραψε ο Θοδωρής Γκόνης με σημαντικούς συνθέτες (Ν. Ξυδάκη, Χρ. Νικολόπουλο, Π. Θαλασσινό, Σ. Ξαρχάκο, Ο. Περίδη, Σ. Μάλαμας, Γ. Ανδρέου, Φ. Σιώτα κ.α) θα πρωταγωνιστήσουν στο Αθηναϊκό Καφεθέατρο και φυσικά τραγούδια από την πρόσφατη συνεργασία του στιχουργού με τον συνθέτη.

Τρεις βραδιές γεμάτες μουσική και τραγούδια που συνεχίζουμε να τραγουδάμε, για λόγους καρδιάς και με ισχυρό λόγο: το λόγο του αγαπημένου στιχουργού.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Τίτλος μουσικής παράστασης:
«Δεν ήμουνα ποτέ εδώ»

Ερμηνεύουν:
Πάρις Κιμιωνής, Εμμανουέλα Νινιράκη & Στράτος Γκρίντζαλης

Συμμετέχουν:
Γιώτα Νέγκα (4/3)
Παντελής Θαλασσινός & Φώτης Σιώτας (11/3)
Ιουλία Καραπατάκη (18/3)

Ενορχήστρωση: Χρίστος Θεοδώρου

Μουσικοί:
Χρίστος Θεοδώρου, πιάνο
Στράτος Γκρίντζαλης, μπουζούκι, μαντολίνο, λαούτο

Φωτογράφηση: Νίκος Κοκαλιάς
Artwork: Ανδρέας Γεωργιάδης

Διάρκεια: 2 ώρες
Παραγωγή: Μικρή Άρκτος

Διαβάστε επίσης: 

Θοδωρής Γκόνης, Χρίστος Θεοδώρου: Το τραγούδι είναι βάλσαμο, παρηγοριά