Το άλμπουμ «Δεν ήμουνα ποτέ εδώ» κυκλοφορεί, σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.

Ο Πάρις Κιμιωνής, ένας εξαιρετικός νέος ερμηνευτής που φέρει και το κυρίως ερμηνευτικό βάρος των νέων τραγουδιών στο cd, αλλά και η σημαντική Χριστίνα Μαξούρη που συμμετέχει ως ερμηνεύτρια σε τρία από αυτά, θα τραγουδήσουν τα νέα τραγούδια, ενώ ο Θοδωρής Γκόνης, ο Χρίστος Θεοδώρου και ο Παρασκευάς Καρασούλος θα μιλήσουν για την έκδοση.

Ο Θοδωρής Γκόνης σημειώνει:

«Τα τραγούδια, τα λόγια για τα τραγούδια αυτά, όπως και ό,τι άλλο προσπαθώ να γράψω, γράφτηκαν στον δρόμο, είναι του δρόμου, αυτός μου τα σιγοψιθυρίζει, μου τα υπαγορεύει και εγώ σαν γραμματέας του τα σημειώνω. Βέβαια έχω το προνόμιο να υπάρχω κι εγώ κάπου εκεί σε μίαν άκρη των ιστοριών που ακούω κι αυτό είναι που με κάνει να «γυρνώ» τις ιστορίες αυτές σε στίχους και τραγούδια.

Έτσι μόνος, άεργος και περιπατητής, σαν τον άνθρωπο που δεν έχει να κάνει και τίποτα το σοβαρό, περπατώ, εκτελώντας χρέη τοπιογράφου, ξεναγού και ιστορικού, γυρνώντας από σοκάκι σε σοκάκι, από πλατεία σε πλατεία, πολυσύχναστους δρόμους, από την αγορά ως τις ερημιές της επαρχίας ή της μεγάλης πόλης, χαζεύοντας, ακούγοντας, κλέβοντας λόγια και ιστορίες. Τί άλλο χρειάζεται κανείς για να γράψει τραγούδια; Δεν ξέρω».

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε σας καλούμε και σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί, την έκδοση ενός σημαντικού δίσκου.

Συντελεστές

Ερμηνεύουν: Πάρις Κιμιωνής, Χριστίνα Μαξούρη

Τους συνοδεύουν οι μουσικοί:
Χρίστος Θεοδώρου-πιάνο
Κωνσταντίνος Σηφάκης-κοντραμπάσο
Στράτος Γκρίντζαλης-μπουζούκι, μαντολίνο
Ρόλη Γιαμοπούλου-τύμπανα
Λευτέρης Γιούσιος-ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα