Το Κέντρο Τεχνών στο ACS και το Μελωδικό Καράβι ,για την υποστήριξη των Special Olympics Αθήνα 2011, διοργανώνουν ένα διήμερο φεστιβάλ, που θα ταξιδέψει τα παιδιά στη χώρα της φαντασίας και του παιχνιδιού, και θα δώσει ελπίδα και χαρά σε όλους τους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί.

Στις ειδικά διαμορφωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Κέντρου Τεχνών, οι αθλητές των Special Olympics θα στείλουν ένα μήνυμα ελπίδας με την αναπαράσταση της τελετής αφής της φλόγας, ενώ θα αγωνιστούν συμβολικά σε πολλά αθλήματα. Εκεί θα στηθεί από τις “μαγικές σβούρες” και μια μεγάλη παιχνιδούπολη με καρουζέλ, δημιουργικά εργαστήρια, παραμυθάδες, νεράιδες και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Τις καρδιές όλων θα ταξιδέψει το βράδυ του Σαββάτου η πολύχρωμη μουσική παράσταση με τίτλο Δε βιάζομαι να μεγαλώσω, με τη μουσική της Τατιάνας Ζωγράφου και τη συμμετοχή μεγάλων ερμηνευτών, όπως η Μαρία Φαραντούρη, ο Κώστας Θωμαΐδης, ο Ηλίας Λιούγκος, η Ειρήνη Δερέμπεη, η Άννα Καραγεωργιάδου, ο Παντελής Θεοχαρίδης κ.α.

Παράλληλα ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αδάμης και οι μαγικές σβούρες, μέσα από το θέατρο, το χορό και τις ζωγραφιές του Χρήστου Κεχαγιόγλου θα μετατρέψουν τη μουσική σε εικόνα και κίνηση, στήνοντας ένα ζωντανό, ονειρικό video clip. 

Στη συναυλία συμμετέχει η παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου και το νεανικό φωνητικό σύνολο Ασύμμετρα πεντάγραμμα του Δημοτικού Ωδείου Άργους.