Το Θέατρο Αθηνά παρουσιάζει για 7η χρονιά την παράσταση Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω, σε κείμενο Γιώργου Θεοδοσιάδη και σκηνοθεσία Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

Ένας τυφλός. Ένας κουφός. Ένας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξανά!

Το «Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω» εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

Πρωταγωνιστούν: ΣΠΎΡΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, ΚΏΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΣΠΎΡΟΣ ΣΠΑΝΤΊΔΑΣ, ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ

Κείμενο: ΓΙΏΡΓΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
Σκηνοθεσία: ΧΡΉΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ
Επιμέλεια κειμένου: ΧΡΉΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ, ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΚΑΝΤΆΣ
Μουσική Επιμέλεια: ΧΡΉΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ
Βοηθός Σκηνοθέτη: ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΚΑΝΤΆΣ
Φωτογραφίες: ΘΩΜΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Θεατρικές επιχειρήσεις ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΟΣΟΥΛΗΣ