Οι Tres Deliquentes επιστρέφουν στην Αθήνα στις 28 Νοεμβρίου στο Bios, για ένα ακόμα live κατευθείαν από την μεξικανική πλευρά του Λος Άντζελες!

Κάθε ζωντανή εμφάνισή τους είναι ένα ξέφρενο μουσικό πάρτυ! Και αυτοί οι τύποι ξέρουν τι θα πει καλό πάρτυ! Υλικά: χορός και stage diving χωρίς τέλος, τρελό κέφι, η καθιερωμένη διανομή τεκίλας από το συγκρότημα (!) και όλα αυτά με την μουσική υπόκρουση μιας από τις πλέον respected και αληθινές μπάντες της πρόσφατης δεκαετίας.

Από το 1996 που μας πρωτοσυστήθηκαν με την παγκόσμια crossover επιτυχία τους “Tres Deliquentes”, οι Delinquent Habits παραμένουν σταθερά στην κορυφή του latino hiphop, του μουσικού είδους που παρουσίασαν πρώτοι μαζί με τους κολλητούς τους Cypress Hill.

West-coast rap, hiphop, rock και παραδοσιακή μουσική από την πατρίδα τους το Μεξικό μπλέκονται σε ένα πρωτότυπο χαρμάνι που συμπληρώνεται με samples από πηγές που δεν μπορείς ούτε να φανταστείς ότι ακούνε ράπερς ανάλογου ύφους και παρουσιαστικού: από τον Herb Albert μέχρι το παραδοσιακό βαλκανικό Bukovina, που διασκεύασε πρόσφατα και η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο κομμάτι Δεν μιλώ για μια νύχτα εγώ!

Με τέτοια ηχητική ποικιλία, δεν είναι τυχαίο ότι οι Delinquent Habits έχουν περιοδεύσει με τόσο διαφορετικούς καλλιτέχνες όπως οι Korn, ο Beck και οι Fugees! Ούτε ότι έχουν καταφέρει να πουλήσουν εκατομμύρια δίσκους και να περιοδεύσουν επανειλημμένα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Την συναυλία ανοίγουν οι Knackeboul, το Νο1 hiphop συγκρότημα της Ελβετίας, οι οποίοι έχουν εμφανιστεί στην ίδια σκηνή με ονόματα όπως ο Nas και οι De La Soul. Τους επέλεξαν οι Delinquent Habits ως το support συγκρότημα σε όλη την Ευρωπαϊκή περιοδεία τους.