Η πολυπληθής μπάντα DE TRACES επέστρεψε για να μας κάνει να χορέψουμε και πάλι σαν Rastafarians σε ρυθμούς ska και reggae.

Η πολυπληθής μπάντα DE TRACES επέστρεψε για να μας κάνει να χορέψουμε και πάλι σαν Rastafarians σε ρυθμούς ska και reggae.
Την Παρασκευή 11 Μαΐου οι DE TRACES θα είναι live στο Planet Music, όχι μόνο με τα χαρακτηριστικά ska τραγούδια τους, άλλα και με ένα εμπλουτισμένο ρεπερτόριο από τις μουσικές τις Καραϊβικής και της Αφρικής.

Οι Σάκης Μπελεγρής, Κώστας Θωμαϊδης και Αλέξανδρος Μεταξάς, μετρούν 20 χρόνια πορείας ως μπάντα, με αισθητή παρουσία στα αθηναϊκά clubs και αξιόλογη δισκογραφία, με πηγή έμπνευσης πάντα ήχους ska και Rock Steady.

Την ιστορία τους δεν χρειάζεται κανείς να την αναφέρει. Το γεγονός ότι έπαιξαν live στο Ρόδον με τους Wailers και συνεργάστηκαν με τον Teddy Josian Kinlock, μουσικό από την μπάντα του Bob Marley, αρκεί για να κατατάξουμε τους DE TRACES πρώτους στη λίστα με τα καλύτερα reggae bands της Ελλάδας.

Μαζί τους θα εμφανιστούν και οι Radical Gee & The Moving Target, μία πολλά υποσχόμενη και αρκετά ψαγμένη, ταλαντούχα reggae μπάντα, με επιρροές από το τζαμαϊκανό reggae της δεκαετίας του ’70 και το βρετανικό steppers ήχο.

Info
Planet Music: Αρδηττού 44, Μετς, τηλ.: 210 9237109
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00
Είσοδος 10 ευρώ.