Το Μουσικό Προαύλιο Badminton θα υποδεχθεί την Compania Flamenca Sentimientosγια μια μουσική παράσταση με θεματική “Από τη Σμύρνη μέχρι τα παράλια της Ανδαλουσίας”, την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013.

H Compania Flamenca Sentimientos δημιουργήθηκε το 2009 από την χορεύτρια και καθηγήτρια χορού φλαμένκο Ισαβέλλα Γαλαίου και τον κιθαρίστα Δημήτρη Κουκουλιτάκη, με στόχο την διάδοση και παρουσίαση της αυθεντικής μορφής της τέχνης του flamenco.

Με μεγάλη χαρά προσκαλούν την σπουδαία ερμηνεύτρια Sara Salado και τον μοναδικό χορευτή Raul Ortega από το Jerez της Ανδαλουσίας και όλοι μαζί δημιουργούν ένα πρόγραμμα flamenco puro, με μουσικές δυναμικές και συναισθηματικές εξάρσεις φιλτραρισμένες μέσα από την μυσταγωγία του flamenco. Ο στόχος της παράστασης είναι να μεταφερθούμε στις γειτονιές της Ανδαλουσίας, εκεί που επιβιώνει το αυθεντικό flamenco, οι αυθεντικοί άνθρωποι, αλλά και τα πιο δυνατά και απόκρυφα συναισθήματα.

Το σαντούρι, ένα παραδοσιακό ελληνικό όργανο με τα χαρακτηριστικά του ηχοχρώματα, ενώνεται με τον οικείο ήχο, το ταπεραμέντο και την δυναμική του χορού, σε ένα  μεσογειακό μουσικό ταξίδι από την Πόλη και την Σμύρνη μέχρι τα παράλια της Ανδαλουσίας. Δυο παραδόσεις που τις ενώνουν οι πολιτισμικές και μουσικές ανταλλαγές αιώνων στη λεκάνη της Μεσογείου.

Σαντούρι, τραγούδι: Μάριος Παπαδέας

Κιθάρα: Δημήτρης Κουκουλιτάκης

Τραγούδι :(Flamenco) Sara Salado

Χορός Palmas : Ισαβέλλα Γαλαίου

Χορός Palmas : Raul Ortega

Palmas : Δημήτρης Κουκουλιτάκης

Οργάνωση παραγωγής: Συναύγεια art view