Το εντυπωσιακό stage που θύμιζε εργοστάσιο χρωμάτων, και το μοναδικό line – up δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο.

Η ιδέα του Colour Day Festival για το πρωτοποριακό βραχιόλι εισόδου i-bank Payband που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και τη VISA, έδωσε τη δυνατότητα για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο κοινό, να πραγματοποιεί γρήγορα και ανέπαφα συναλλαγές στον χώρο του φεστιβάλ. Παράλληλα, λειτούργησε καταλυτικά στην είσοδο του κόσμου στο χώρο της εκδήλωσης χωρίς καθυστερήσεις, ενώ οι χρήστες τους δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κάτω από βροχή, εφόσον αποτελεί προϊόν υψηλής αδιαβροχοποίησης.

Ο κόσμος άρχισε να φτάνει στο Ολυμπιακό Στάδιο ήδη από νωρίς το μεσημέρι, απολαμβάνοντας τόσο το warm up set του 95,2 Athens Deejay, όσο και τις δραστηριότητες που υπήρχαν στο χώρο του φεστιβάλ από τους επίσημους χορηγούς και τους υποστηρικτές.

Με παρουσιαστή τον Πάνο Μουζουράκη, δόθηκε το σήμα της εκκίνησης του φεστιβάλ λίγο μετά τις 4. Χαρούμενος, με κέφι και πολύ χιούμορ, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό επί σκηνής, χαρίζοντας όμορφες στιγμές στο κοινό, ενώ νωρίς το απόγευμα και παρά τη βροχή, τραγούδησε μαζί με το κοινό και μέτρησε αντίστροφα μαζί τους για την πρώτη ρίψη χρωμάτων.

Ο Πάνος Μουζουράκης παρέα με τον Θανάση Πασσά, τραγουδούν το «Φίλα Με Ακόμα» με το κοινό: https://www.facebook.com/ColourDayFestival/videos/1877096565890612/

Η εντυπωσιακή στιγμή της ρίψης κάτω από τη βροχή: https://www.facebook.com/ColourDayFestival/videos/1877102422556693/

Το πολύχρωμο κοινό του Colour Day Festival ξεσήκωσαν (με σειρά εμφάνισης) οι: Sia Bou, Nikko Sunset, Cammora, DJ Marnick, Instamix, Armando Junior, Consoul Trainin & Isaris, The Mode, Steve, Έλενα Παπαρίζου, Bang La Decks, MAD M.A.C., BO, HouseTwins, Jenn Morel, OtherView, Xenia Ghali, Onirama, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Dino MFU.

Ραντεβού στο 4o Colour Day Festival!