Ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης και συνθέτης David Lynch έχει πει για την Chrysta Bell ότι «γεννήθηκε για να τραγουδάει και να βρίσκεται πάνω στη σκηνή», ενώ η ίδια λέει «εμπιστεύθηκα την κατεύθυνση και την διαίσθηση του. Ήταν εκπληκτική εμπειρία να συνεργαστώ με κάποιον τόσο πιστό στο καλλιτεχνικό του όραμα. Αφήνω τη μουσική να μιλήσει μέσα μου. Τη νιώθω να με διαπερνάει».

H Chrysta Bell Zucht, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της είναι τραγουδίστρια, μοντέλο και ηθοποιός. Συναντήθηκε με τον David Lynch το 1999, με τον οποίο έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ (This Train, La Rose Noire, 2011 και Somewhere In The Nowhere, Meta Hari, 2016). Το τελευταίο της σόλο άλμπουμ με τίτλο We Dissolve, κυκλοφόρησε από τη Meta Hari Records τον Ιούνιο του 2017.

Ως ηθοποιός, ο πρώτος της ρόλος σε τηλεοπτική σειρά, είναι αυτός της ντετέκτιβ του FBI, Tammy Preston, στην αναβίωση της σειράς του ’90 του David Lynch, Twin Peaks, που έκανε πρεμιέρα τον Μάιο του 2017. Η Chrysta Bell έχει δηλώσει πως η επιρροή του Lynch ξεκίνησε από τότε, από το 1990 που πρωτοπροβλήθηκε το Twin Peaks… «το σάουντρακ της σειράς αυτής με επηρέασε βαθιά και με έκανε να συνειδητοποιήσω τι σημαίνει η μουσική για τη ζωή μου».

Η Chrysta Bell θα βρεθεί στην Αθήνα για μία ξεχωριστή συναυλία την Τετάρτη 4 Απριλίου 2018!

Η χωρητικότητα θα είναι περιορισμένη, στα 450 εισιτήρια, γι’ αυτό προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήριά σας. Η προπώληση ξεκίνησε!