Η κολεκτίβα Φελτ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Chrs Galarreta και Anton Mobin, την Πέμπτη 3 Απριλίου, στις 21:00, στο Ανάμεσα.

Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία τους από τη Φελτ οι δύο μουσικοί ταξιδεύουν στην Ελλάδα και συμπράττουν με τους εγχώριους Νίκο Κυριαζόπουλο, Turbo Teeth, Yerma και Γιώργο Γεωργίου. Την βραδιά θα κλείσει ο No God Ritual με Dj set.

Ο Περουβιανός Chrs Galaretta είναι ενεργό μέλος στην πειραματική σκηνή της νότιας Αμερικής από το 1995. Είναι συνιδρυτής της ανεξάρτητης δισκογραφικής Aloardi και συγκροτημάτων όπως τα Sajjra, DiosMeHaViolado, Evamuss, Azucena Kantri, Tica, Garrapata, Miasma κ.α. Στα έργα του χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων ηλεκτρικές συσκευές, DIY οπτικοακουστικά όργανα, field streamings, field recordings και μικροφωνικά συστήματα, συχνά δίνοντας μία ακουστική διάσταση σε φαινόμενα ανεπαίσθητα στους ανθρώπους  (όπως τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία). Το ενδιαφέρον του στρέφεται κυρίως γύρω από την εξερεύνηση των παραπάνω φαινομένων, των αυτο-ρυθμιζόμενων συστημάτων, και την εφαρμογή τους, με σκοπό την δημιουργία πειραματικών ήχων. Ζει και εργάζεται μεταξύ Γαλλίας και Ολλανδίας όπου, εκτός από τα προσωπικά του project, ασχολείται και με την έρευνα στο «Stitchting Centrum» στο Den Haag.

http://sajjra.net

O Antony Baron (Anton Mobin) γεννήθηκε το 1979 στη Γαλλία. Ζει στο Παρίσι και εργάζεται στο Παρίσι, στην Ορλεάνη και τη Λυόν. Αυτοδίδακτος μουσικός, το ενδιαφέρον του τράβηξε γρήγορα η πειραματική σκηνή. Έχει συνθέσει ηχητικά έργα για το ραδιόφωνο (Arteradio), το χoρό (Syderal Ballet) και το θέατρο (Bobine Theatre). Τα field recordings και τα ηχητικά εφέ είναι τα βασικά στοιχεία των προσωπικών του έργων. Συχνά δημιουργεί τους ήχους του υπό τη μορφή εγκαταστάσεων, σε συνεργασία με την κολεκτίβα Nature Artificielle, τον φωτογράφο Jean-Francois Rauzier και τον καλλιτέχνη Gel Bensmana.

http://antonmobin.blogspot.fr

Ο Νίκος Κυριαζόπουλος ασχολείται με περιβαλλοντικές ηχογραφήσεις σε ένα ευρύ φάσμα ενδιαφέροντος, από τον ήχο της ανθρώπινης επινόησης, το φυσικό περιβάλλον και την υδροφωνία. Το Αταβιστικό τοπίο, η σωματική αίσθηση και η βιωματική ακρόαση χαρακτηρίζουν τις ζωντανές εμφανίσεις του, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αναλογικά modular synthesizer και ηλεκτρομηχανικές μονάδες που κατασκευάζει ο ίδιος.

https://soundcloud.com/nikoskyriazopoulos

Turbo Teeth είναι το σόλο πρότζεκτ του Γιώργου Αξιώτη (Wall To Wall Carpeting, Balinese Beast, Holefold, Free Piece of Tape, Bruised Lee). Δυσλειτουργική χορευτική μουσική για δύο ντραμ μασίνς και ένα φίντμπακ.

https://soundcloud.com/turbo-teeth

“yerma is a piece of shit right off the alien microwave. foreign as it gets. unlikely, you may meet around every now and then. specialties: bust, flops & audio filth. nomally plays loud. this is not a trick. it is a fraud. yerma is the sun.”     

Ο Γιώργος Γεωργίου είναι ενεργός από το 2006, κάτι που δείχνει την σχέση του με την τέχνη του ήχου. Τα βασικά του ενδιαφέρονται είναι οι οπτικοακουσικές μορφές που συνδέουν τον μινιμαλισμό με τη noise, οι εγκαταστάσεις, τα γλυπτά και η συγγραφή. Έχει παρουσιάσει την μουσική του live σε διάφορες εκδηλώσεις και φεστιβάλ, σε ανεξάρτητους – αυτόνομους χώρους και γκαλερί, και έχει επίσης κάνει το sound design για χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις. Είναι μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Συνθετών Ηλεκτροακουστικής Μουσικής (ΕΣΣΗΜ) από το 2009 και έχει συνεργαστεί με το Ινστιτούτο Έρευνας Μουσικής και Ακουστικής. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων από το Τεχνολογικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων και αυτήν την στιγμή κάνει το master του στο Studio Composition στο πανεπιστήμιο Goldsmiths του Λονδίνου, εστιάζοντας στις αλγοριθμικές συνθέσεις, τα αυτοσχεδιαστικά συστήματα και τις ηχητικές εγκαταστάσεις.

http://yorgoyeorgiou.com/

Ο No God Ritual είναι καλλιτέχνης που ασχολείται με τα πολυμέσα και τον προγραμματισμό. Έχει κυκλοφορήσει τη μουσική του σε εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα βασικά του ενδιαφέροντα περιστρέφονται γύρω από τα αλγοριθμικά συστήματα, της αποπλαισιοποίηση ήχων αναφοράς της ηλεκτρονικής μουσικής και τη χρήση διάφορων εννοιών και μεθόδων προγραμματισμού – tactical media, internet, hacking, data, κλπ – με σκοπό να δημιουργήσει πολύπλοκα ηχητικά περιβάλλοντα. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο John Wiese, o Lasse Marhaug, o Evol και άλλοι. Πρόσφατα κυκλοφόρησε από το Ρόμβο το 12″ με τίτλο Nuum.

http://ngrtl.com/