Οι Chromatic Sequence μεταφέρονται για τρεις ημέρες στο Kinky Kong για ένα Live Multimedia Performance, σε τρεις ξεχωριστές συναυλίες την Πέμπτη 15, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαΐου.

Οι Chromatic Sequence μεταφέρονται για τρεις ημέρες στο Kinky Kong για ένα Live Multimedia Performance, σε τρεις ξεχωριστές συναυλίες την Πέμπτη 15, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαΐου.

Οι Chromatic Sequence είναι ένα μουσικό σχήμα με ιδιαίτερες ζωντανές εμφανίσεις.

Ξεφεύγοντας από την παραδοσιακή έννοια του όρου της ζωντανής εμφάνισης, συνδυάζουν την μουσική με video art, φωτισμό και θεατρικό λόγο.

Στο Kinky Kong τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ιδιαίτερα αφού το σχήμα θα παίζει ταυτόχρονα σε δύο επίπεδα (ισόγειο, πατάρι) και ο θεατής θα μπορεί να επιλέξει χώρο.

Η ζωντανή εμφάνιση τους από συναυλία μετατρέπεται περισσότερο σε live performance μιας και οι τρεις παράλληλες προβολές (με video art και live camera) σε συνδυασμό με την πρόζα που οδηγεί την μουσική, συμβάλουν στη δημιουργία μιας κινηματογραφικής / θεατρικής ατμόσφαιρας.

Η μουσική των Chromatic Sequence (της οποίας εμπνευστής και δημιουργός είναι ο Γιώργος Στεφανακίδης) συνταιριάζει την electronica με χροιές κλασσικών οργάνων (τσέλο, βιολί, φλάουτο, πιάνο, κιθάρα) και φωνή.

Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «7 μέρες μακριά» είναι self released και διανέμεται δωρεάν στις συναυλίες τους. Επισκεφτείτε το www.myspace.com/chromaticsequence και μάθετε/ακούστε περισσότερα.

Οι Chromatic Sequence είναι οι Γιώργος Στεφανακίδης – Σύνθεση, Κιθάρα, Laptop, Κείμενα, Αρης Ζέρβας – Τσέλο, Σταματέλλα Σπίνουλα – Βιολί, Μαρία Λαβράνου – Φλάουτο, Ιωάννα Μίτζα – Πιάνο, Βάσια Μπακογιάννη – Φωνητικά, Μαίρη Στεφανακίδη – Φωνητικά και Μαρία Τσιλιγκιρίδη – Graphics, Video Art και έχουν όλοι τους εξαίσια βιογραφικά!

Info
Chromatic Sequence
Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή εισόδου: 10 Ευρώ
Kinky Kong, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3210510
[email protected]
http://www.kinkykong.blogspot.com/
www.myspace.com/kinkykongevents